L’esquerra Independentista organitza un any més la manifestació de la Diada a Reus

També s’han organitzat diversos actes previst en el marc de l’11 de setembre
Imatge de la manifestació de la diada del 2018 | Laia Solanellas

 

El conjunt de casals, entitats i col·lectius de l’Esquerra Independentista de les comarques del Camp de Tarragona convoquen un any més la manifestació unitària del Camp el pròxim 11 de setembre a Reus. Enguany, ho fan amb el lema ‘Cap govern autonòmic no ens farà lliures. Mobilització. Poder popular. Països Catalans’. El recorregut de la manifestació s’iniciarà a les 19.30 hores des del Mercat Central i recorrerà els carrers del centre de la ciutat. Abans, a les 12.00 hores del migdia tindrà lloc un acte polític als Ponts de la Selva del Camp i a les 14.00 hores es farà un dinar popular al Casal Despertaferro. 

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Per una altra banda, s’han programat diversos actes abans de la diada de l'11 de setembre. El col·lectiu Endavant (OSAN) Baix Camp ha organitzat una «cercavila antifeixista» per retirar plaques franquistes, una acció similar a la que l’organització va dur a terme el passat 1 de maig amb l’objectiu, diuen, «de repetir fins a eliminar tota la simbologia franquista de la ciutat». El punt de sortida serà el Casal Despertaferro, al carrer de Martí Napolità, a partir de les 10.00 hores i en acabar se celebrarà un vermut musical. 

 

El dimarts 10 de setembre a les 19.30 hores, al Casal Despertaferro, tindrà lloc un acte polític, que comptarà amb la intervenció d’un membre de l’executiva nacional d’Endavant (OSAN). A continuació, a les 20.30 hores, s’iniciarà la marxa de torxes, organitzada per l’Esquerra Independentista.