Brindis davant l'estanc Les Oques de Reus

«Tocats per la sort»: L'estanc Les Oques de Reus reparteix dos bitllets del 47281, tercer premi de La Grossa

L'afortunada té 20 anys, fa un any que està de baixa i va escollir un número acabat en 81 com ho feia l'àvia

La loteria ha tornat a tocar a Reus, però de manera molt més anecdòtica que no pas per la Rifa de Nadal. L'estanc Les Oques de l'avinguda Doctor Vilaseca ha venut dos bitllets del 47281, tercer premi de La Grossa de Cap d'Any. L'afortunada, Laia Navarro, hi ha anat per celebrar-ho, tal com havia promès al venedor que dimecres al vespre, a darrera hora, l'hi va vendre a través de la màquina. «Mai he comprat loteria, però vaig tenir un accident de cotxe, estic de baixa passant una mala ratxa i vaig dir, mira, en compraré a veure si així canvia la sort. I 60.000 euros que m'han tocat!», ha explicat. L'afortunada té 20 anys i és de Riudoms, i va demanar un número acabat en 81 perquè era «el número de la sort» de l'àvia del seu pare.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La Laia ha acudit a l'estanc juntament amb la seva parella i un amic, sense poder-se creure la notícia. «Si ho arribem a saber, en comprem quatre», bromejaven. «No pot haver-hi millor manera d'acabar l'any. Farem servir els diners per tapar forats i, el que quedi, per gaudir-ho suposo», ha destacat la premiada després de brindar amb cava al davant del negoci.

Un estanc «tocat per la sort»

Lara Martínez és la responsable de l'estanc Les Oques des de l'agost, quan va agafar el negoci. Fa poc que van començar a vendre La Grossa i s'ha mostrat molt il·lusionada i contenta per haver repartit el premi. Es dona el cas que el 22 de desembre una treballadora de l'estanc va resultar afortunada amb 'el Gordo' de Nadal, el 72897. «Des d'aleshores ja no treballa amb nosaltres», bromejava Martínez.

Un premi repartit

El tercer premi de La Grossa de Cap d'Any, el 47281, s'ha distribuït en establiments de Figueres, Tortosa i en aquest estanc de Reus. Els afortunats que tinguin una butlleta amb aquest número cobraran 30.000 euros, 3.000 euros per cada euro jugat. A més, el número anterior i el posterior rebran 500 euros per bitllet jugat.