Estudien una possible venda de La Fira Centre Comercial de Reus

Asseguren que Merlin Properties estaria en avançades negociacions per vendre el complex en una operació fixada en uns 175 milions d’euros
La Fira Centre Comercial Reus | Miguel Cabrerizo
 

Els actuals propietaris de La Fira Centre Comercial, Merlin Properties, estudien una possible venda del complex reusenc a la societat anònima cotitzada d’inversió immobiliària Silicius. Segons El Confidencial, les operacions es troben «avançades» i l’operació implicaria 175 milions d’euros amb la venda de l'espai situat a l'Avinguda de Sant Jordi, el centre comercial Thader de Múrcia i un Leroy Merlin situat al complex d’oci Nassica a Getafe.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

TarragonaDigital ha consultat fonts de Merlin però han declinat fer declaracions al respecte. Segons les informacions del rotatiu les conversacions entre les dues companyies es troben «encarrilades». Cal recordar que aquesta no és la primera vegada que apareix el nom de La Fira Centre Comercial en una possible venda d’equipaments de Merlin Propierties.

"😱POLÈMICA per les frases d'un reusenc que ha participat a First Dates" "📺ATENCIÓ: Buenafuente parla de la seva salut després de l'operació"