El pròxim 20 de novembre es tornaran a posar a la venda els bons caducats

La segona fase de la campanya Bons Reus esgota 200.000 bons en només dues setmanes

La tercera fase ja està en marxa, destinada als residents de fora la ciutat

Èxit de la campanya Bons Reus. Aquest dimecres 18 de novembre s'han exhaurit els bons per a les persones empadronades a la ciutat. La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha volgut remarcar el gran èxit d'aquesta campanya que ha fet que l'oferta de bons posada en marxa a la segona fase dels Bons Reus s'ha esgotat en un temps rècord.

Ara, s'inicia la tercera fase, la qual fa referència als bons que podran adquirir totes aquelles persones que viuen fora de la ciutat de Reus i que ja es poden descarregar. 

Bons caducats que es podran readquirir

El pròxim 20 de novembre es tornaran a posar a disposició de la ciutadania els bons que ja han caducat, ja que, com recorda l'Ajuntament de Reus, quan una persona es descarrega els bons disposa de 15 dies per utilitzar-lo i, si no s'han gastat una vegada passat aquest termini, es tornarà a posar a disposició de qui ho vulgui aprofitar.

La segona fase dels Bons Reus es va iniciar el passat 3 de novembre a través de l'Agència Reus Promoció, posant en circulació gairebé 200.000 euros en bons per a les persones empadronades al municipi. En qüestió de tres setmanes, s'han exhaurit tots, fet que demostra la gran acollida que ha tingut la campanya. Actualment ja hi ha més de 400 establiments adherits en aquesta campanya que està sent tot un èxit i de gran ajut per revitalitzar el comerç de la capital del Baix Camp.

La campanya Bons Reus s'inclou dins el Pla de Reactivació Econòmica i Social de l'Ajuntament de Reus com una de les grans accions de suport a la vida comercial, de serveis i de restauració de la ciutat. 


Comentaris