Imatge del cartell de la mostra fotogràfica 'RE(US)TRATS CONFINATS', de Jon Tarafa

Un fotògraf inaugura una exposició amb els retrats de deu reusenques i deu reusencs durant la pandèmia

La mostra s'inagurarà de manera virtual aquest dissabte

El fotògraf Jon Tarafa inaugura, aquest dissabte 6 de març, una exposició fotogràfica que mostra els retrats de 10 reusenques i 10 reusencs en plena pandèmia de la Covid-19. Es tracta de l'exposició 'RE(US)TRATS CONFINATS', ideada durant la pandèmia i en situació de confinament comarcal «prèviament marcada per un tancament del municipi durant forces setmanes».

Amb aquesta mostra, el fotògraf reusenc ha volgut retratar aquests vint reusencs per captar l'essència «del moment que com a societat en conjunt, i de manera global, estem vivint». «La situació que es percep, amb un aire d'ensopiment general, un cert ambient de tristor col·lectiva, resultat de tot un any ben estrany», és el detonant que porta al fotògraf, a realitzar, en el seu estudi fotogràfic del carrer Llovera, aquest treball amb cadascun dels participants. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Les sessions de fotos van començar la primera setmana de febrer, i es van allargar durant tres setmanes. Hi ha col·laborat gent del món del comerç, de l'esport, del periodisme, de la cultura o de la política. Algunes de les cares —amb mascareta— que trobarem a la mostra fotogràfica són els músics Joan Masdéu, Fito Luri, Ariel Santamaria, la regidora Montserrat Flores, les empresàries del sector del comerç Gemma Molner, Rosa Lucas, Laia Pàmies o Meritxell Barberà, o els periodistes Toni Mateos i Xavier Grasset.

L'exposició s'inaugurarà de manera virtual aquest dissabte, 6 de març, a les 21.30 hores, a través d'una transmissió en directe que farà el mateix fotògraf a través del seu canal de YouTube, Jon TC Photo, en el qual també cada setmana realitza diferents xerrades fotogràfiques obertes a tots els aficionats i aficionades a la fotografia.