FiraReus ha decidit posposar els actes del 50è aniversari de l'ExproReus.

ExproReus cancel·la l'edició d'enguany per la Covid-19

La fira multisectorial posposa els actes del 50è aniversari fins l'edició de l'any vinent

FiraReus ha cancel·lat la celebració de la fira multisectorial exproReus per tal de donar prioritat a les mesures de seguretat en relació amb la Covid-19, segons ha informat la institució en un comunicat. La fira multisectorial havia de complir enguany la seva 50a edició i estava programada del 8 al 12 d'octubre.

Els actes previstos en relació a aquest aniversari es duran a terme en l'edició de l'any vinent. Segons firaReus, els dos factors decisius a l'hora de cancel·lar la fira han estat «la dificultat per saber amb certesa quines seran les mesures sanitàries i de seguretat que seran necessàries aleshores, i la incertesa sobre la possibilitat de celebrar esdeveniments multitudinaris per aquestes dates».

La regidora d'Economia i Coneixement i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha destacat que «des de firaReus es treballa en l'organització d’esdeveniments de format híbrid, amb una part presencial i una altra via internet, i també en la implantació d'un pla de contingència que ja està elaborat i que garanteix totes les mesures sanitàries que ens requereixen per a l'organització d’esdeveniments».

FiraReus Events està dissenyant un catàleg de nous productes orientats a la celebració d'esdeveniments professionals que compleixin amb les mesures sanitàries i de seguretat vinculades a la Covid-19. Ara per ara, el pla de contingència ja contempla la instal·lació de gel hidroalcohòlic als accessos i banys, control d'aforament, sentits de circulació diferenciats, una persona per trajecte als ascensors, distància social d'1,5 metres, ús de mascaretes obligatori i ampliació de passadissos.


Comentaris