ExproReus obrirà la zona de restauració al públic un cop tanqui la fira

La fira multisectorial tindrà lloc del 10 al 13 d'octubre | L’espai Tasting Village comptarà amb una oferta de 12 estands amb diferents tipus de productes
Imatge d'arxiu de l'espai Tasting Village de la fira ExproReus | Cedida

 

La zona de restauració de la 49a edició de fira ExproReus, que tindrà lloc del 10 al 13 d’octubre, obrirà les seves portes al públic de manera gratuita, a partir de les 21.00 hores, un cop tanqui la fira. El Tasting Village, que tancarà a les 23.00 hores, comptarà amb una oferta de 12 estands amb diferents tipus de productes i se situarà a la zona de l’auditori exterior. La fira multisectorial tindrà lloc, com ja és habitual, a firaReus.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

La fira multisectorial ocuparà una superfície de 20.000 metres quadrats d’exposició. D’aquests, més de 12.000 són exteriors i estan dedicats a l’automoció. Aquest sector és un dels més importants de la fira i compta amb representació de les principals marques de cotxes i motocicletes del mercat.

 

La inauguració d’ExproReus es durà a terme el dijous dia 10 d’octubre a les 18.00 hores a càrrec del president de PIMEC Catalunya, Josep González, i l’horari de la fira és d’onze d’11 hores del matí a 21.00 hores de la nit (Tasting Village fins a les 23.00 hores) i el preu de l’entrada és de 3 euros.

 

ExprorReus dedicarà un espai als emprenedors

Una altra de les novetats d’enguany serà la incorporació d’una nova zona a la fira, que estarà dedicada als emprenedors. Així, als tradicionals sectors d’automoció, llar i tecnologia, enguany es comptarà també amb una zona per a empreses de nova creació, que s’hagin constituït en els últims dos anys. Per tal de promoure la seva participació a la fira multisectorial s’han dut a terme descomptes en el preu de l’stand.