GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els exregidors de Cs Reus anunciaran dimarts amb quin partit es presentaran

S'ha organitzat un sopar amb la militància dissabte dia 13 per explicar-los la decisió
Tres dels quatre integrants del grup municipal de Cs Reus | Jordi Olària Gras

 

Juan Carlos Sánchez, Guillermo Figueras i Pepa Labrador es presentaran a les eleccions municipals a Reus. Ho faran amb les sigles d'una formació que donaran a conèixer dimarts vinent. Després de donar-se de baixa de Ciutadans uns i ser expulsats els altres, els tres regidors més actius de l'actual grup municipal havien deixat la porta sempre oberta a encapçalar una llista electoral.

 

Aquest dimarts vinent al matí s'anunciarà amb quin partit es presentaran els fins ara regidors de Cs a Reus. Segons ha informat Canal Reus TV i ha pogut corroborar TarragonaDigital, es tracta d'un partit poc conegut però d'àmbit estatal, i que no s'ha presentat en cap convocatòria electoral. Les mateixes fonts, de l'entorn dels regidors reusencs, expliquen que el sopar del dissabte dia 13 té per objectiu explicar-se als afiliats taronges que els han fet costat.

 

El cisma que ha patit Ciutadans entre Reus i Barcelona ha escombrat tot el grup municipal, l'executiva local i, segons algunes fonts, bona part de la militància. Aquestes fonts asseguren que són força els afiliats que s'han donat de baixa del partit per fer costat a l'executiva local i el seu grup municipal. És amb aquest suport que Sánchez, Figueras i Labrador han decidit tornar-se a presentar quatre anys més tard, ara, amb un nou partit.

 

Com és evident, qui més pot notar l'aparició d'aquesta candidatura, la dotzena que hi haurà a Reus el pròxim 26 de maig, és Ciutadans. La formació taronja no ha presentat ni tan sols cap de llista, un lloc que els regidors sortints del partit asseguren que estan tenint problemes per ocupar. Havent renunciat al bagatge dels quatre anys d'oposició del grup municipal, Cs haurà d'apostar de nou per la marca, o per les persones que acabin encapçalant la llista per mirar de pal·liar l'efecte que pugui produir la nova candidatura.

 

També et pot interessar