Una família de Reus surt al programa de TV3 'Persona infiltrada'

L'escriptor i guionista, Jair Domínguez, va ser el convidat famós del programa
Personatges famosos com en Jair Domínguez intentaran esbrinar cada setmana la 'Persona Infiltrada' | TV3

 

El programa televisiu 'Persona Infiltrada' de TV3 que s'ha emès aquests dijous ha estat protagonitzat per una família de Reus. El programa presentat per Anna Simon va comptar amb la família Borràs Rayo de Reus que resideixen a una casa de la urbanització Les Palmeres d'Aigüesverds de Reus. En aquesta ocasió el famós convidat era l'escriptor i comediant Jair Domínguez, col·laborador del programa 'Està passant'.

 

La família Borràs Rayo protagonitza el 'Persona Infiltrada'

Ahir dijous dia 13 de maig TV3 va emetre un capítol més de 'Persona Infiltrada', un tv show on una persona famosa ha de descobrir qui és el membre de la família que no forma part d'ella i que per tant, està infiltrada. En aquest programa es presentaven els membres de la família amb l'àvia Epi, el pare Marc, la mare Dolors, la filla Eli, el gendre José i un porc vietnamita, la Peppa.

 

El guionista Jair Domínguez era el convidat estrella

El concurs es basa en descobrir qui és la persona que a la realitat no forma part d'aquella família. Si el convidat conegut no descobreix qui és la persona infiltrada, la família s'emporta 5.000 euros a repartir entre tots els participants, en canvi si ho descobreix els 5.000 euros se'ls emporta un dels espectadors que han votat i encertat la persona infiltrada a través de l'app de TV3.

 

En Jair Domínguez en un primer moment va sospitar del gendre, en José, ja que a causa del seu comportament reservat semblava que ocultava alguna cosa. Durant tot el programa Domínguez va sospitar de José, però al llarg del show també va començar a sospitar d'altres membres de la família. La família Borràs Rayo juntament amb Jair Domínguez van anar a la seva masia de Poboleda, a la comarca del Priorat on allà el guionista va aprofitar per interrogar als membres de la família.

 

L'àvia, la persona infiltrada de la família reusenca

Finalment, la persona infiltrada a la família reusenca era l'àvia Epi. La família Borràs Rayo va decidir que l'àvia parlaria en castellà i abans que arribés el Jair es van posar al dia per despistar a la persona coneguda. En Jair, al final del programa va descobrir que l'àvia Epi era la persona que no formava part de la família de Reus Borràs Royo i per tant, va ser un espectador qui es va endur els 5.000 euros.

Més notícies de la categoria Reus