Famílies de l'escola Isabel Besora presenten 500 firmes per recuperar la línia de P3

Les famílies i membres del professorat s'han manifestat davant l'Ajuntament de Reus
Les famílies i membres de la comunitat educativa de l'escola Isabel Besora concentrat davant l'Ajuntament de Reus | Laia Riba

 

Les famílies de l'escola reusenca Isabel Besora s'han tornat a concentrar aquesta tarda per reclamar la segona línia de P3 al centre. Aquesta reivindicació fa temps que s'arrossega i precisament aquesta setmana havia de tenir lloc la reunió de la Taula Mixta d'Ensenyament, però finalment es va cancel·lar la cita. Ara les famílies han portat les més de 500 signatures al Departament d'Educació i pròximament les presentaran a l'Ajuntament de Reus.

Properament presentaran les 500 firmes a l'Ajuntament de Reus | Laia Riba

 

S'han manifestat davant l'Ajuntament

Tant les famílies com membres de la comunitat educativa de l'escola Isabel Besora expliquen que hi ha unes cinquanta presol·licituds de plaça al centre, el doble de les que pot assumir l'escola i per aquest motiu, reclamen que es reobri la segona línia de P3 que es va tancar el curs passat. L'any passat es van tancar dos grups, un a l'escola Joan Rebull i l'altre a la Isabel Besora, i se'n va recuperar un que havia perdut cursos enrere l'Eduard Toda.

Presentaran les signatures al consistori reusenc

A mode reivindicatiu, les famílies i membres del personal docent de l'escola s'han reunit davant les portes de l'Ajuntament de Reus per «mirar enrere el que hem fet fins ara i el farem després que es reuneixi la Taula Mixta d'Ensenyament». Segons els manifestants està previst que dilluns que ve les parts implicades es reuneixin en aquesta Taula Mixta d'Ensenyament per definir si finalment s'aprova la segona línia o no.

Reclamen recuperar la segona línia de P3 que van perdre el curs passat | Jordi Olària

 

La reunió de la Taula Mixta d'Ensenyament, el punt d'irrupció

En aquesta línia, famílies i professorat reivindiquen que «volem que tothom s'assabenti que tenim un grup, i que lluitarem fins que aconseguim la segona línia de P3». Els afectats han recollit 500 firmes les quals ja han estat presentades al Departament d'Ensenyant i ara, les presentaran al consistori reusenc. Afirmen que «la reunió del pròxim dilluns és el punt d'irrupció del que vindrà després», una trobada que decidirà si l'escola Isabel Besora tindrà una segona línia de P3 per al pròxim curs.

"Noemí Llauradó sentencia que no vol pactar amb Pellicer sinó «substituir-lo»" "Andreu Martín tanca la campanya carregant contra les crítiques de Daniel Rubio"