Un operari recull un contenidor de brossa

FCC i Valoriza es disputen el servei de neteja i recollida de residus de Reus

La primera licitació va ser impugnada pel Tribunal Català de Contractes del Sector Públic (TCCSP)

Aquest dimarts acabava el termini per presentar-se a la licitació del servei de neteja de l'espai públic i recollida de residus municipals de Reus i, tal com avança el 'Diari Més', hi ha hagut dues empreses que s'han presentat: FCC Medio Ambiente i Valoriza Servicios Ambientales.

Aquesta és la segona licitació que el govern convoca, ja que la realitzada el passat novembre, va ser impugnada pel Tribunal Català de Contractes del Sector Públic (TCCSP) per FCC i Fomento Valencia Medioambiente. Els recursos del primer van ser tombats pel tribunal, donant la raó al segon en un únic punt, suficient per veure's obligat a modificar els plecs i donar inici a una nova licitació. Després de guanyar el recurs, però, Fomento Valencia Medioambiente, segons el citat mitjà, no s'ha presentat.

Actualment, el servei donat per FCC està immers en una situació de pròrroga, però després de presentar les noves licitacions, ja avança amb normalitat. Ara toca avaluar les propostes presentades amb un pressupost de la contractació d'uns 500.000 euros superior amb relació al primer concurs. Entre finals del 2020 i principis del 2021 s'adjudicarà el servei.


Comentaris
Jo
El contracte se'l emportarà el que faci una donació més SUCOSA al PDCAT, ja que han de tapar uns foradets abans de tancar la paradeta i el Puigdemont no els vol veure ni en foto.