Ferida després d'un intent de robatori a la ciutat de Reus

L'assaltant va intentar prendre-li la bossa de mà, sense èxit | La víctima ha denunciat els fets davant dels Mossos i a les xarxes socials
Els genolls de la víctima, després de l'intent de robatori | Facebook

 

Durant la nit d’ahir dilluns, 18 de març, una veïna de Reus va patir un intent de robatori al carrer d’Higini Anglès, a tocar de la rotonda que uneix les avingudes de Bellissens i President Macià.

La dona, que ja ha denunciat els fets davant dels Mossos d’Esquadra, va publicar, just després de l’incident, el seu testimoni a les xarxes socials. Cap a les 22.45 hores, l’assaltant, un jove d’entre 15 i 20 anys, va intentar estrebar-li la bossa de mà, tot i que, després d’un forcejament, no va poder endur-se res.

«M'ha llençat a terra, m'ha arrossegat i ha marxat carrer avall»

A Facebook, la víctima va relatar que «m’ha llençat a terra, m’ha arrossegat i, en veure que jo cridava per veure si sortia algú a ajudar-me, ha marxat corrents carrer avall; no m’ha pogut robar res, però els meus genolls estan sagnant de les arrossegades que m’ha ‘pegat’ i tinc l’esquena dolorida».  

Agents dels Mossos d’Esquadra van acudir a casa de la dona i van recollir informació i la descripció del suposat autor dels fets. A hores d’ara, encara no l’han pogut trobar.

L'Hospital Sant Joan de Reus, en una imatge d'arxiu | Àngel Ullate

 

Greu episodi de violència masclista a Reus

El passat dimarts, 12 de març, una dona va ser agredida per la seva parella, en saber que s'havia quedat embarassada. La víctima, de 24 anys, també va ser forçada a mantenir relacions sexuals diverses vegades i sense el seu consentiment.

L'agressor, de 22 anys, després de saber que la dona volia ser mare, es va alterar molt i va etzibar una puntada de peu a la panxa de la jove. L'home va ser denunciat davant dels Mossos d'Esquadra i ara el busquen per un presumpte delicte d'agressió sexual i violència masclista.

Més informació:

"ATENCIÓ: Les novetats i el cartell del Vermusic 2019" "NOVETAT: Reus posarà elevades multes si no es remullen els pipis de gos"