Ferit per culpa d’un llamp mentre treballava a Reus

Un home d’uns 40 anys ha estat traslladat a l’Hospital Sant Joan de Reus amb pronòstic moderat

Un llamp ha impactat aquest matí en una grua  al carrer Tivissa de Reus al voltant de les onze del matí, ferint un home d’uns 40 anys que en aquell mateix moment estava treballant en la creació d’uns xalets a la zona nord de la capital del Baix Camp.

L’home estava treballant en la construcció quan el llamp ha caigut sobre la grua i l'ha irradiat, ferint-lo. Dues ambulàncies del SEM han anat fins al lloc dels fets per tal de  traslladar l’home a l’Hospital Sant Joan de Reus amb caràcter de ferit menys greu o moderat. El SEM ha rebut l’avís d’aquest accident a les 11.12 hores del matí d’aquest divendres.

L'home estava construint uns xalets quan ha rebut l'impacte del llamp que ha caigut sobre la grua a Reus

Malgrat l'ensurt del llamp i les ferides ocasionades, l'home ha estat capaç de sortir pel seu propi peu de l'obra i de pujar a l'ambulància que l'esperava per traslladar-lo a l'Hospital Sant Joan de Reus per tal d'avaluar d'una manera més clara, còmoda i segura les ferides que l'impacte del llamp en la grua havia ocasionat a aquesta persona. Malgrat això, no patia ferides externes però la víctima podia tenir ferides internes al braç. 

Eren gairebé les onze del matí quan un llamp es feia notar a Reus. El so ha estat molt contundent i també la llum que desprenia era notable. La mala fortuna ha volgut que aquest llamp impactés en aquesta grua al carrer Tivissa de Reus mentre els treballadors estaven en plena feina, construint uns xalets adossats a la zona nord. Un d'ells s'ha emportat la pitjor part, en rebre l'impacte del llamp després de tocar en la grua, ferint-li de manera moderada, segons informa el SEM a Tarragona Digital.