La «Festa de la Primavera 2019» torna a Reus amb més novetats

La setena edició de la Festa de la Primavera tindrà nous col·laboradors, noves propostes, tallers, música i concursos
Montserrat Caelles, Nerea Licoiu i Gemma Molner a la presentació de la nova edició de la Festa de la Primavera | Cedida
 

La Festa de la Primavera arriba a Reus amb la seva setena edició i, des del pròxim dilluns 29 d'abril fins al 5 de maig, més d'una quarantena d'establiments oferiran més de 60 propostes a tots els ciutadans i visitants de la ciutat de Reus. Aquesta campanya comercial està organitzada per l'associació de comerciants 'El Tomb de Reus' i compta amb el suport de l'agència Reus Promoció. 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Dinamitzar el potencial comercial del comerç de la ciutat

La regidora de Cultura i Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles ha destacat que l'objectiu principal de la campanya és «dinamitzar el potencial comercial de comerç que té la ciutat de Reus» i promocionar les noves propostes que ofereixen els establiments. La campanya no només està dirigida als ciutadans reusencs, sinó que també pretén atraure nous visitants i promocionar així, el comerç de Reus fora de la ciutat. 

Caelles ha apuntat que Reus Promoció dóna suport a aquesta campanya comercial per tal d'«unir esforços i augmentar l'atracció del comerç de la ciutat fent que Reus esdevingui —o continuï esdevenint— una destinació comercial de referència amb una oferta comercial diversificada, potent i singular i amb un caràcter fort i intens».

Nou concurs de fotografia d'Instagram

Com a novetat d'aquest any, cal destacar la presència de les xarxes socials en la setena edició de la Festa de la Primavera. Des de l'organització s'ha cregut convenient introduir un component digital en aquesta nova edició. A través de l'etiqueta #MiraQueTinc es donaran a conèixer els productes i serveis més originals, més exclusius i més primaverals que ofereixen els comerços de la ciutat.

També amb la mateixa etiqueta, s'ha organitzat un concurs de fotografia a través d'Instagram en el qual, tots els concursants podran optar a diferents premis. La fotografia més primaveral s'emportarà un val de compra de 150 euros, la fotografia més divertida guanyarà una sessió d'assessorament d'imatge i, finalment, la imatge més original s'emportarà un lot de vermuts Miró. 

El Taller Baix Camp i l'IES Gabriel i Ferrater col·laboren amb la Festa de la Primavera

En aquesta edició, els alumnes del Taller Baix Camp han elaborat unes espelmes en forma de flors que es repartiran entre els diferents establiments perquè les regalin als seus clients. D'altra banda, l'Institut Gabriel i Ferrater també ha col·laborat en aquesta edició i ho ha fet dissenyant el cartell oficial a través d'un concurs. L'alumna de primer de batxillerat, Nerea Licoiu, ha sigut la guanyadora del concurs i, per tant, és la dissenyadora del nou cartell de la Festa de la Primavera 2019. 

La presidenta d'El Tomb de Reus, Gemma Molner, ha destacat que nombrosos establiments d'oci i de restauració també participaran en aquesta edició de la Festa de la  Primavera i «oferiran propostes força interessants».

Finalment, el divendres a la tarda hi haurà un itinerari musical pels carrers del centre a càrrec de la Batukada Trokatrons i, també el divendres a la tarda, hi haurà un concurs de dibuix. A més, també es podrà gaudir de vermuts musicals; tallers de costura, de maquillatge, de nutrició i autoajuda per adults; sortejos; promocions i descomptes; degustacions gratuïtes; un concurs de futbolí i moltes més propostes. 

"COMPARTIU: Un equip de robòtica reusenc busca finançament per anar a la final a Turquia" "ATENCIÓ: Despareix la porta d'accés als terrenys d'Adif a l'avinguda del Comerç a Reus"