El Festival Accents s'acomiada de Reus amb els concerts de The Llamps i Josele Santiago

El rock i el pop seran els protagonistes d'un Accents que encara la seva recta final en el seu penúltim cap de setmana
El Festival Accents s'acomiada de Reus amb els concerts de The Llamps i Josele Santiago | cedida

Aquest cap de setmana del 24 i 25 de novembre, el Festival Accents s'acomiadarà de Reus amb els concerts dels nordcatalans The Llamps i del rocker madrileny Josele Santiago. Al nostre Instagram @TarragonaDigital sortegem 1 entrada doble per veure el concert de Josele Santiago.

La cinquena edició d'aquest festival de tardor dedicat a la música, pop, rock i folk dels Països Catalans viu els seus últims concerts; el primer cap de setmana de desembre, Fito Luri a Riudoms i Paula Valls a Alcover tancaran el conjunt de concerts que els darrers mesos s'han repartit pel Camp de Tarragona i especialment a la capital del Baix Camp.

Nordcatalans al Camp de Tarragona

El Festival Accents comptarà per primera vegada amb un grup de la Catalunya Nord amb l'actuació de la banda de Perpinyà The Llamps. El concert serà el pròxim divendres 23 de novembre a dos quarts d'onze a la Sala Japan del Passeig Mata de Reus; i les entrades ja es poden adquirir de manera anticipada.

Liderada per Nadège Figuerola i amb reconeguts músics que formen o han format part de bandes internacionals com The Limiñanas, Harlan T. Bobo, Jack of Heart o Weird Omen; The Llamps canta en català, francès i anglès, en un EP que ha rebut excel·lents crítiques pel seu estil de pop psicodèlic que ha estat definit com un encreuament entre grups com The Velvet Underground, Syd Barrett i els mateixos L’Agram, el reconegut grup de folk nord-català de finals dels setanta.

Josele Santiago al Bravium

Com en la darrera edició, el Festival Accents porta un artista convidat que no té la llengua catalana com a pròpia. Enguany Josele Santiago, líder de la reconeguda banda de rock Los Enemigos actuarà el pròxim dissabte a les nou del vespre al Teatre Bravium de Reus, on presentarà 'Transilvania', el seu darrer disc en solitari. Les entrades ja es poden adquirir de manera anticipada.

'Transilvania' és un conjunt de dotze compsoicions que amb l'estil rocker que caracteritza Santiago, ha rebut una bona acollida per públic i crítica; un treball on mostra la seva dilatada experiència en els 30 anys que porta sobre els escenaris. Al Bravium actuarà acompanyat del guitarrista de Los Coronas, David Krahe.

El Festival Accents s'acomiada de Reus amb els concerts de The Llamps i Josele Santiago | cedida

"ALERTA: Intent de robatori en una botiga del centre de Reus" "ATENCIÓ: Tanca una coneguda discoteca a Reus"