El Festival COS de Reus tanca l'edició 2019 amb satisfacció, malgrat els canvis de programació

Tot i la conjuntura social i les pluges del cap de setmana, unes 2.000 persones han gaudit d'una gran diversitat d'espectales
Imatge de l'espectacle 'Set of sets', de la companyia GN | MC Guy Nader | María Campos | Cedida

L’Institut Municipal Reus Cultura va tancar ahir diumenge, 20 d’octubre, l’edició 2019 del Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual, el COS, amb satisfacció i un cert regust agredolç. Des de l’organització s’han destacat els nombrosos canvis que ha sofert la programació, ja sigui «per la convocatòria de vaga del passat divendres, com pels diferents episodis de pluja que hi ha hagut durant el cap de setmana».

Els responsables del festival, alhora, han volgut remarcar les propostes que s’han pogut veure aquests dies a la capital del Baix Camp i destaquen, per una banda, l’espectacle ‘Set of sets’, de la companyia GN | MC Guy Nader | María Campos, representat al Teatre Fortuny, «per la curada tècnica i el ritme incessant dels intèrprets». Per l’altra, l’organització ha elogiat ‘Rodó’, de la companyia Chapertons —al Teatre Bartrina— del qual en sobresurt «la seva originalitat, creativitat i imaginació».

Imatge de la companyia Chapertons i el seu espectacle 'Rodó' | Cedida

Uns 2.000 espectadors gaudeixen del COS 2019

L’edició 2019 del Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual de Reus ha aplegat uns 2.000 espectadors. Amb els canvis de programació, només un dels espectacles es va haver de suspendre; la resta, per la seva part, van poder tirar endavant amb canvis d’horaris.

A més, la commemoració de l’Any Roseta Mauri ha motivat que la dansa «hagi estat una de les grans protagonistes d’aquesta edició del COS», apunten els seus responsables, «un festival que té la mirada posada en el moviment i el teatre gestual com a principal motivació».

Èxit dels tallers i les classes magistrals

Més enllà de la programació, els tallers i classes magistrals han exhaurit les places oferides, amb un gran èxit d’assistents.

"🔴 Ni JxR ni ERC Reus aniran a la trobada de partits convocada per la CUP" "🚓 La Guàrdia Urbana de Reus incrementa la seva política de proximitat"