Imatge del Memorimage 2019

El festival Memorimage 2020 de Reus canvia de format

El Memorimage 2020 s’adapta al tancament dels espais culturals i canvia de format per celebrarse de forma online del 24 al 29 de novembre
El passat 30 d'octubre, l'organització del festival Memorimage, que s'havia de celebrar al Teatre Bartrina del 4 al 7 de novembre, va anunciar la seva cancel·lació en el format presencial de l'esdeveniment.


 


Aquesta mesura ha estat presa degut al tancament dels espais culturals anunciat pel govern de la generalitat, així que enguany el Memorimatge es transforma en un festival online del 24 al 29 de novembre per poder continuar gaudint de la programació des de casa.

D'una altra banda, la secció MemoriJove destinada majoritàriament a públic adolescent, que ja havia adoptat un format virtual en aquesta edició, també es posposa i se celebrarà coincidint en dates amb el festival.

Aquesta secció comptarà també amb col·loquis en què els alumnes podran fer preguntes als equips de les pel·lícules o a experts sobre la temàtica.

Cartell Memorimage 2020
Cartell Memorimage 2020 | Memorimage


L'organització del festival està actualment treballant per oferir més detalls del funcionament tan aviat com sigui possible.
 


 


Comentaris