El Festival Reus Teatre Musical arriba a la sisena edició amb tres espectacles de petit format

Tindrà lloc del 14 al 16 de novembre al Teatre Bravium
Imatge de la roda de premsa de presentació de la 6a edició del Reus Teatre Musical | Cedida

 

El Festival Reus Teatre Musical, que tindrà lloc del 14 al 16 de novembre al Teatre Bravium, arriba a la seva sisena edició amb un programa format per tres espectacles de teatre musical de petit format. El certamen, que es troba plenament consolidat, està organitzat per Les Artistes Locals, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Reus a través de l’Institut Municipal Reus Cultura.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

El primer dels espectacles començarà el dijous 14 de novembre, a les 20.30 hores, al Teatre Bravium, amb la representació d’«Impro Side Story». Aquest és el show d’«Impro» un espectacle sense guió ni partitura, on res està assajat ni pactat. Ni els actors, ni el músic, ni el públic saben el que faran, cantaran o interpretaran. L’autèntic guionista esdevé el mateix públic. 

 

L’endemà divendres 15 de novembre serà el torn de «#Fack15anys», de la companyia Casualitats previstes, que pujarà al mateix escenari reusenc a les 20.30 hores. El musical situa el punt de partida en Roger, que està ultimant els preparatius per a la posada en escena de l’obra que resumeix els seus 15 anys com a cantautor. Malgrat això, la xerrada que manté amb el seu director, amb ell mateix i també amb el seu passat el porta per camins que no acabaran tenint el resultat que busca.

 

Finalment, el dissabte 16 de novembre, també a les 20.30 hores, serà el torn de «Plaers inFinnits», de la companyia ThinkBig, que narra la solitud d’una dona i el record sempre present del seu fill. Un viatge al passat, als somnis i desitjos projectats amb tot l’amo al fill estimat, amb la necessitat humana d’assumir la seva pèrdua, acomiadar-se’n i viure finalment en pau. A través d’un variat repertori del compositor William Finn el públic anirà descobrint la història d’una manera i la peculiar relació que té amb el seu fill. 

 

Enguany neix l’«Off RTM 2019»

El pròxim dimecres 9 de novembre tindrà lloc l’«Off RTM 2019», un projecte educatiu i social que pretén ser un espai de formació i creació artística que té com a protagonistes 14 joves, de 15 a 18 anys d’edat, que han elaborat quatre peces de teatre musical de petit format i de curta durada, a través d’un working progress en 4 sessions de 3 hores cadascuna.

 

Cada peça l’han treballat amb una directora artística (Maria Bravo i Irene Benavent) i un director/a musical (Albert Galcerà, Lídia Papió, Roger Conesa i Toni Just). Totes les peces són de creació col·lectiva a partir d’una temàtica concreta que, en aquesta ocasió, són les històries inacabades.