Ficommerce, la jornada sobre màrqueting digital, s'estrenarà Barcelona per primera vegada

El pròxim dimecres, 13 de novembre, la Torre Telefónica Diagonal 00 acollirà aquesta jornada amb segell tarragoní
Imatge d'una de les conferències realitzades durant la Ficommerce celebrada aquest abril a firaReus| Marta Torrens
 

Després de set edicions a firaReus, Ficommerce —la jornada dedicada al Màrqueting Digital— es trasllada a Barcelona per celebrar la seva 1a edició a la capital catalana. L'objectiu principal és donar visibilitat als socis més enllà de les comarques tarragonines perquè puguin ampliar els seus horitzons. Ficommerce Barcelona se celebrarà el pròxim dimecres, 13 de novembre, a la Torre Telefónica Diagonal 00 i comptarà amb diverses ponències i conferències dedicades al màrqueting digital.

La jornada de comerç i màrqueting digital és una iniciativa impulsada pel Clúster TIC Catalunya Sud i organitzada conjuntament amb ESIC Business School i Telefónica. El reusenc Eduard Prats és el Director Territorial d'ESIC, centre que ja ha col·laborat amb el Clúster diverses vegades. 

Ficommerce se seguirà fent a Reus

Júlia Cervera, la project manager del Clúster TIC, explica a TarragonaDigital que la Ficommerce «se seguirà fent a Reus» a més d'aquesta jornada puntual per ampliar horitzons a Barcelona, i la seva activitat seguirà centrant-se en les comarques del sud de Catalunya. Tot i això, Cervera també afirma que «a Reus ja teníem el monopoli d'aquest sector i a Barcelona hi ha molta més competència» i precisament per aquest motiu han volgut fer el salt a la ciutat comtal. Afegeix que «això és una primera prova pilot, però esperem que també es consolidi a Barcelona»

Diverses ponències d'alt nivell per poder aprendre nous conceptes 

El programa previst per aquesta jornada comptarà amb grans ponents vinguts de diverses empreses de diferents sectors econòmics, per exemple, Telefónica, Amazon, Norwegian o Winbia. La cita arrencarà amb una ponència de Rafa Casas, Director Industry Relations de El Tenedor a Espanya, que parlarà sobre la revolució digital en el sector gastronòmic. 

Totes les conferències giraran entorn el món digital i les empreses i estan dividides en dos pilars generals: d'una banda, hi haurà les ponències Attract & Engage (sobre com atraure els clients) i de l'altra, sobre Sell & Convert (dedicada a la venda del teu producte). La separació de les ponències per temàtiques és una guia informativa, els assistents no han de seguir un itinerari concret. Podeu consultar la programació sencera amb totes les conferències i ponents en aquest enllaç

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Ficommerce | Cedida

Així doncs, tots els interessats en el món digital, especialment, en el màrqueting digital, tindran l'oportunitat d'assistir en les diferents xerrades per formar-se i poder aplicar nous conceptes a les seves respectives empreses. Des del Clúster TIC Cat-Sud, afirmen que la jornada està oberta a tothom qui ho vulgui i que les ponències tindran un format més pràctic i no tan teòric, tipus tallers.

Els interessats en assistir a la Ficommerce Barcelona 2019 ja podeu aconseguir les vostres entrades via internet en aquest enllaç. El preu de l'entrada oscil·la entre els 10 i 50 euros en funció de les conferències que vulgueu assistir.  

"ELECCIONS 10-N: Consulta com han quedat els resultats a Reus!" "🚓 L'aturen per una infracció de trànsit a Reus i acaba detingut per un altre motiu"