Finalitzen les proves per incorporar 20 nous agents a la Guàrdia Urbana de Reus

S'han presentat 503 persones al procés de selecció | Actualment hi ha 139 agents al cos policial reusenc
Finalitza el procés de selecció per incorporar 20 nous agents de la plantilla de la Guàrdia Urbana de Reus | Ajuntament de Reus

 

El procés de selecció per ocupar les 20 noves places d'agent de la Guàrdia Urbana de Reus ha finalitzat. En l'oferta pública d'ocupació de l'Ajuntament de Reus de 2018 s'hi van presentar un total de 503 aspirants i el procés es va iniciar el passat mes de juny. 

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Durant les proves s'ha seguit un rigorós procés selectiu amb l'objectiu d'escollir els aspirants més ben qualificats i, així, mantenir el nivell de qualitat i preparació de la plantilla del cos de seguretat municipal. En conseqüència, del mig miler d'aspirants que van començar, només n'han quedat una vintena a la darrera fase, les proves mèdiques. 

 

En finalitzar tot aquest procediment, hi ha 11 aspirants seleccionats que ja disposen de la titulació específica i podran incorporar-se directament a la plantilla de la Guàrdia Urbana de Reus. D'altra banda, n'hi ha 9 que no la disposen i hauran de realitzar el curs corresponent d'un any de durada a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

 

Amb aquestes noves incorporacions, la plantilla de la Guàrdia Urbana de Reus, als 139 policies amb què compta actualment, cal sumar-hi els 20 nous de l’oferta pública 2018.