GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Finalitzen els enderrocs dels pisos buits del barri del Carme de Reus

Es construirà un pàrquing de zona blava al solar buit de manera provisional
El solar buit que es convertirà en un pàrquing de zona blava | Marta Torrens

 

Després de mesos d'obres i molta runa el veïnat del barri del Carme pot començar a respirar tranquil, ja que es donen per finalitzats els enderrocs dels pisos buits d'aquest barri cèntric de Reus. Les obres de demolició van començar el passat mes de gener i va ser un projecte molt demanat per l'entitat veïnal.

 

Finalitzen els enderrocs del barri del Carme

El projecte al barri del Carme fa deu anys que s'havia de dur a terme i no ha estat fins ara que s'ha activat. Un projecte que podria desencadenar en la construcció d'un bloc de pisos amb una quinzena d'habitatges socials a un solar que ha quedat buit i que és propietat d'Incasòl.

 

Acaben les tasques d'enderroc del barri del Carme de Reus | Jordi Olària Gras

 

El solar buit acollirà de moment un pàrquing

Provisionalment i fins que no es decideixi si finalment es porta a cap la construcció d'aquest bloc de pisos o una altra infraestructura, el solar que ha quedat buit al barri del Carme serà un pàrquing de zona blava.

 

Una quinzena de pisos socials

L'Institut Català del Sòl (Incasòl) va estudiar el projecte de construir pisos socials així com petits establiments comercials als baixos d'aquest bloc, una proposta que va agradar al veïnat del barri del Carme. En aquesta línia el president de l'Associació de Veïns, Josep Machado, demanava que es construeixin 140 pisos socials, de venda i lloguer, en aquelles zones del barri que són propietat de la Generalitat a través d'Incasòl, «actualment hi ha 114 cases buides i volem que es reformin i que s'arreglin», explicava Machado.

 

El pla urbanístic del barri del Carme hi preveu tornar a aixecar pisos | Laia Riba

 

L'ajuntament i el veïnat crearan una taula de treball

El passat mes de març l'Ajuntament de Reus va aprovar crear una taula de treball amb els membres de l'entitat veïnal per tractar el tema del barri del Carme. El consistori afirmaven que el projecte inicial és el que s'ha de realitzar, ja que el veïnat va presentar un seguit de propostes, encara que van comentar «tindrem en compte les propostes i no descartem estudiar-les en les taules de treball».

 

També et pot interessar: