GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Canvi de data de la jornada sobre influencers i marques de la Fira Centre Comercial

Diverses xerrades obertes a tothom i una taula debat amb professionals del sector ompliran el centre d'oci el pròxim mes de maig
La Fira Centre Comercial acull una jornada sobre influencers, moda i marques | Miguel Cabrerizo

 

 

El pròxim mes de maig, Merlin Properties, l'empresa que gestiona el centre comercial La Fira, ha organitzat l'Aula Merlin, un espai obert per conèixer a fons l'actualitat sobre influencers, marques i moda a través de diferents xerrades gratuïtes dirigides per professionals del sector. La jornada estava prevista per aquest dimecres, 27 de març, però per motius d'agenda s'ha hagut de posposar.

 

Sota el lema, 'We are Merlin', la jornada començarà a les deu del matí a la Sala 1 dels cinemes Axion, on es registraran les persones assistents i es donarà la benvinguda. A dos quarts d'onze, tindrà lloc la primera xerrada, 'Diseño de estratégia con influenciadores digitales', a càrrec de Heidi Adragna. A un quart de dotze, serà el torn d'Irene Franco, amb la xerrada 'La Fira Centre Comercial: La Moda ens Mou'.

 

El plus dels influencers en les marques

A les dotze, després d'una breu 'pausa-cafè', s'iniciarà la darrera activitat de la jornada: Una taula rodona titulada 'Que puede aportar un influencer a tu marca', que comptarà amb la presència de Cindy Lopez, de la multinacional Yves Rocher, la influencer Mónica Sors i Heida Adragna, Digital Partner de Replica Comunicación; en un debat moderat per Mayte Forján, gerent de la Fira Centre Comercial.

 

A la una del migdia, tindrà lloc l'acte de clausura de l'Aula Merlin, la qual espera una bona acollida del públic reusenc.

 

 

'Joc de Trons, El Repte'

Per als menys entusiastes del món de la moda, la Fira Centre Comercial prepara deu dies d'exhibicions, jocs, regals i activitats relacionades amb el món de Joc de Trons.

 

Del 29 de març fins al 7 d'abril, coincidint amb l'estrena mundial de l'última temporada de l'exitosa sèrie televisiva, el centre d'oci permetrà als seguidors de la sèrie seure al mític tron de ferro, fotografiar-se al costat del drac 'Drogon', o participar en un escape room que passarà pels llocs més emblemàtics del regne.

 

'Joc de Trons, El Repte' passarà per La Fira Centre Comercial de Reus | cedida