La Fira Centre Comercial ofereix entrades gratuïtes a Aquopolis als seus clients

Cinquanta persones podran aconseguir invitacions gratuïtes, i hi haurà la possibilitat de guanyar una invitació VIP per banyar-se amb els dofins
La Fira Centre Comercial ofereix cinquanta entrades gratuïtes a Aquopolis als seus clients. | Cedida

 

La Fira Centre Comercial i el parc Aquopolis Costa Daurada han signat recentment un acord de col·laboració per tal de promocionar ambdós espais aquest estiu. En el marc d'aquest, els clients de la Fira Centre Comercial podran aconseguir entrades gratuïtes al parc aquàtic. Així, cada client del centre comercial que tingui descarregada al mòbil l'aplicació de la Fira i que disposi de la targeta de fidelització 'La Fira Club Card', que s'aconsegueix registrant-se a l'aplicació, podrà aconseguir entrades gratuïtes a Aquopolis Costa Daurada.

 

Cinquanta invitacions gratuïtes i un bany amb els dofins del parc

D'aquesta manera, i complint tots dos requisits, es podrà accedir al directori de La Fira Centre Comercial, on s'haurà de trobar la icona blava que indica el lloc on s'amaguen les entrades per al parc aquàtic de La Pineda. Les primeres cinquanta persones que trobin el punt on hi ha les entrades i que hi acudeixin, podran aconseguir una de les invitacions que la Fira i Aquopolis posen a l'abast dels clients en aquesta campanya, que durarà fins al pròxim 31 de juliol o bé fins a esgotar les existències.

 

Un afortunat podrà banyar-se amb els dofins. | Aquopolis

 

Paral·lelament, a més de la cinquantena d'invitacions gratuïtes ofertes per aquesta campanya, la Fira Centre Comercial repartirà entre els seus clients un total de 65.000 paperetes convidant-los a conèixer les instal·lacions d'Aquopolis amb un descompte de 8 euros en el preu final de l'entrada d'adult. A més, una persona afortunada podrà guanyar una invitació VIP que li permetrà fer un bany amb els dofins del parc aquàtic.

 

La Fira Centre Comercial farà la màxima difusió de la campanya per divulgar els premis als seus clients a través de totes les xarxes socials i en aquells elements publicitaris instal·lats a l'interior del centre comercial.