La Fira Centre Comercial dona material sanitari a l'Hospital Sant Joan de Reus

La centre comercial ha donat 2.000 parells de guants i 1.000 tovalloles

La Fira Centre Comercial ha donat material sanitari divers per als pacients i professionals de l'Hospital Sant Joan de Reus. Amb la donació de guants i tovalloles, el centre comercial pretén ajudar als sanitaris i, alhora, agrair-los la tasca que estan duent a terme aquestes setmanes.

Concretament, el centre comercial donarà a l'hospital 2.000 parells de guants d'un sol ús, de làtex i nitril, de diferents talles. Amb aquesta donació, la Fira espera cobrir part de les «necessitats del personal sanitari durant les seves intenses jornades laborals». A més, La Fira Centre Comercial també donarà un total de 1.000 tovalloles corporatives, que poden servir tant al personal de l'hospital com als mateixos pacients. 

Amb aquesta donació, La Fira vol «aportar el seu gra de sorra» davant l'actual situació provocada per la pandèmia de Covid-19, i la saturació dels serveis sanitaris, els quals «estan fent un esforç enorme per atendre tots els casos de coronavirus sense desatendre les urgències més habituals i els pacients ingressats per altres patologies», remarquen des del centre comercial.

"🍰 Els llocs on comprar la Mona de Pasqua a Reus durant el confinament" "Les mesures econòmiques i socials de l'Ajuntament de Reus durant el coronavirus"