La Fira centre comercial s'omple de música i activitats per celebrar el Nadal

Fins al 5 de gener, tallers musicals i nadales seran els millors protagonistes per acompanyar les compres festives
La Fira centre comercial s'omple de música i activitats per celebrar el Nadal | TarragonaDigital

La Fira Centre Comercial de Reus viu un Nadal carregat de propostes per a tota la família, on la música és i serà la gran protagonista de la campanya nadalenca 'Més Nadal'. Un conjunt de propostes que complementaran les compres nadalenques de la millor manera, en un desembre en què el centre comercial obrirà els diumenges 16 i 23.

El Nadal més musical a la Fira

D'aquesta manera, fins al 5 de gener del nou any, els visitants de La Fira podran gaudir de música en directe amb espectacles, tallers i activitats de tota mena, on destaquen les actuacions del Vocal Quartet, que portaran les nadales més conegudes i tradicionals transformades en versions més modernes i actuals; les actuacions de l'Associació de Concerts de Reus; l'Story Time - Christmas, on els més petits podran gaudir de la representació d'un conte de Nadal musical i en anglès; els tallers de Mozart, on, batuta en mà, el compositor més famós de tots els temps, animarà nenes i nens a despertar el seu esperit musical; o l'espai cognitiu 'Els Colors de la Música', on petits i grans podran diluir les fronteres entre so i color, gaudint d'un espectacle audiovisual on poder escoltar els colors i veure la música.

La Fira serà el punt de sortida i arribada de la cursa de Sant Silvestre 2018 | Laia Solanellas

Solidaritat i tradició

A més a més, La Fira Centre Comercial també tindrà el seu vessant més solidari, participant durant tot el mes de desembre en la campanya 'Dibuixant Somriures', on portaran el millor del Nadal a les nenes i nens dels hospitals locals; una iniciativa en col·laboració de l'ONG Pallapupas, que dedicarà tallers ben divertits als infants. I el seu vessant més tradicional, de la mà de la visita del Patge Reial, o de la cursa de Sant Silvestre de Reus, amb punt de sortida i arribada a La Fira.

Podeu trobar totes les dates i horaris dels diferents actes de La Fira Centre Comercial a través de la seva pàgina web.

"HEROIC: Salven un home de Reus a punt de morir intoxicat a casa seva" "ALERTA: Troben un home amb hipotèrmia al mig del mar i el traslladen Reus"