NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

EN DIRECTE

⛈ Ja han caigut més de 40 l/m² en algunes zones, a l'espera del plat fort de la llevantada

La Fira Centre Comercial de Reus apaga els llums per un planeta més sostenible

'L'hora del planeta' és el nom de la campanya convocada pel World Wildlife Fund, a la qual se sumarà el centre comercial reusenc
Imatge d'arxiu de La Fira Centre Comercial de Reus | Cedida
 

 

La Fira Centre Comercial de la ciutat de Reus se suma a la iniciativa impulsada per l'organització World Wildlife Fund (Fons Mundial per la Natura) el pròxim dissabte, 30 de març, de 20.30 hores a 21.30 hores. D'aquesta manera, el centre comercial participa, una vegada més, en aquesta proposta i, durant una hora, apagarà tots els llums de la il·luminació exterior. 

 

La lluita per un planeta més sostenible continua

L'objectiu d'aquesta campanya impulsada pel WWF és reduir els efectes del canvi climàtic i, sobretot, conscienciar a la població de la necessitat d'actuar per tal d'aturar i reduir els danys que el medi ambient està sofrint. És per això que, aquest any, torna a convocar la campanya de 'L'hora del planeta' a la qual La Fira Centre Comercial s'ha sumat.

 

Amb l'apagada de llums durant una hora, es fa una aportació del tot necessària per mostrar, entre tots, la preocupació pels efectes que el canvi climàtic està tenint sobre les persones, la natura i l'economia del planeta. 

 

 

NOVETAT! Descarrega’t gratis al teu mòbil l’aplicació Android de Tarragona Digital i llegeix totes les notícies de Reus!

 

La WWF suma accions a la campanya

Aquest any, la campanya fa tres peticions més a la ciutadania, la de no utilitzar plàstics d'un sol ús, la de no consumir carn i la de no fer servir combustibles fòssils, sigui al transport o a casa. Per arribar a una part més àmplia de la població, l'organització del WWF convida a conèixer més a fons tota la seva activitat a través d'aquest enllaç

 

La Fira Centre Comercial ja ha participat en la campanya de 'L'hora del planeta' els últims dos anys i aquest any ho torna a fer. 

 

 

També et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris