Arrenca l'11a edició de Reus Viu el Vi amb quaranta cellers

La mostra es realitzarà els dies 7, 8 i 9 de juny a la plaça de la Llibertat | Enguany els tiquets es poden comprar per internet
La plaça Llibertat s'omplirà aquest cap de setmana de la Reus Viu el Vi 2019 | Laia Solanellas

 

Aquest cap de setmana la plaça de la Llibertat de Reus s'omplirà de cellers que oferiran les seves millors produccions de vins, amb la fira Reus Viu el Vi 2019. Els dies 7, 8 i 9 de juny centenars de persones passaran per aquesta plaça cèntrica de la ciutat per degustar els vins d'una quarantena de cellers del territori. A més, enguany se segueix amb la iniciativa de la Mostra del Vermut on també es podran degustar els diferents vermuts.

 

 

 

 

 

Per evitar cues s'ha posat a la venda per internet els packs | Laia Solanellas

 

Enguany es poden comprar els tiquets per internet

La Fira Reus Viu el Vi ja ho té tot a punt per engegar aquesta 11a edició amb més de 160 referències vinícoles. Enguany amb l'objectiu d'evitar les llargues cues que cada any es formen a la taquilla de venda de tiquets, l'organització de la fira ha activat el servei de compra en línia del pack vinícola, que inclou la copa, el catàleg, el porta copa, cinc tastos i el tradicional barret de la fira, tot per un preu de 13 euros.

 

Una quarentena de cellers participen a la 11a edició de Reus Viu el Vi | Laia Solanellas

 

Horari especial per la Vermutada

Els horaris de Reus Viu el Vi són divendres 7 i dissabte 8, de 17.30 hores a 23.30 hores i diumenge 9, de 17.30 hores a 22.00 hores. A banda de l'horari habitual, també s'obrirà al migdia exclusivament per la vermutada, que serà dissabte 8 i diumenge 9, des de les 12.00 hores fins a les 14.30 hores, a l'hora del vermut.

 

La fira Reus Viu el Vi s'ha convertit en un dels esdeveniments més esperats | Laia Solanellas

 

La plaça de la Llibertat plena de parades vinícoles

Els quaranta cellers es col·locaran pels voltants exteriors de la plaça deixant pas al centre els expositors de vermuts, les zones musicals, els diferents espais gastronòmics, i el punt d'informació i venda de tiquets. A més, per la plaça hi haurà petites taules perquè els assistents puguin degustar el vi amb tranquil·litat.

 

Els assistents a la fira del vi de Reus tindran el plaer de degustar vins dels diversos cellers que formen part de les sis denominacions d'origen més importants del territori, la D.O. Catalunya, D.O. Conca de Barberà, D.O. Montsant, D.O.Q. Priorat, D.O. Tarragona i la D.O. Terra Alta.

Més notícies de la categoria Reus