Imatge d'una actuació a l'última jornada del Trapezi 2019

El Trapezi de Reus readapta la programació i oferirà els seus espectacles en escoles i teatres

14 companyies portaran els espectacles de petit format als centres educatius | Els de gran format es representaran en teatres de Reus

La Fira de Circ de Catalunya Trapezi de Reus es reinventa novament en la seva edició 2020 per adaptar-se a l'excepcionalitat de les mesures de prevenció de la pandèmia de la Covid-19.

Segons informen fonts municipals, el 'tercer moment' de la 24a edició del festival, suspès el passat mes d'octubre a causa de la situació sanitària, es replanteja amb dos programesTrapezi a lesEscoles i Trapezi per Nadal.

Per tal de donar continuïtat a la programació prevista del Trapezi 2020, els espectacles de petit format i que requereixen menys infraestructura s'han reprogramat i es representaran a les escoles. Catorze companyies portaran trenta sessions dels seus espectacles a dotze centres educatius, des d'aquest dijous i fins al 18 de desembre.

Els muntatges de més gran format es portaran als teatres de Reus, amb el programa Trapezi per Nadal. Cinc companyies representaran els seus espectacles al Teatre Bartrina i al Teatre Bravium, entre el 15 i el 23 de desembre. Finalment, dos espectacles més, en concret el de La Fem FatalPistacatro, s'han reprogramat per a l'edició 2021 de la fira.


Comentaris