Arriba a Reus la primera fira del videojoc, MR. GAME

Del 9 a l'11 de novembre, firaReus acollirà un certamen que combina videojocs, xerrades, oci, tornejos i concursos
MR. GAME, la fira del videojoc, del 9 a l'11 de novembre a firaReus | firaReus

 

Ben aviat, firaReus acollirà la primera fira del videojoc, MR. GAME. Del 9 a l’11 de novembre la ciutat s’omplirà de bits i bytes, de píxels, gràfics i pantalles, i de tota mena de jocs. Des dels clàssics 'arcade' fins als llançaments més avançats, la fira combinarà videojocs amb oci, xerrades, tornejos i concursos, tot a disposició d’una veritable experiència ‘gamer’.

Després del CATBOT, arriba MR. GAME a firaReus

Després de la fira de robòtica educativa CATBOT, Isaac Sanromà, president del Comitè Executiu de firaReus, ha volgut destacar la importància d'aquestes trobades tecnològiques i ha expressat que «l’acollida d’aquests nous esdeveniments permet a firaReus arribar a nous públics: joves i adults, homes i dones, estudiants i professionals del sector del videojoc».

Ara, MR. GAME portarà a la ciutat de Reus tot un ventall d’espais i novetats relacionades amb la indústria, a través de 80 punts de joc amb les diverses consoles del mercat. PS4, Xbox One, Wii U, entre altres màquines, faran les delícies d'uns assistents que també podran gaudir de tornejos o, per què no, participar-hi.

Marc Arza destaca les propostes innovadores de firaReus

Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, no s'ha volgut perdre la presentació de la nova fira i ha remarcat que «firaReus innova en el seu calendari firal amb propostes creatives i lúdiques que contribueixen al desenvolupament tecnològic i permeten adaptar-se a la demanda del públic i exigències del mercat».

Andoni Payo, campió del FIFA18, serà a Reus

A més, la primera edició de MR. GAME comptarà amb la presència de diversos personatges reconeguts dins del món del videojoc. El campió del FIFA18, Andoni Payo, serà a les instal·lacions de firaReus, on compartirà una estona de joc amb el guanyador del torneig FIFA19 que es disputarà a la fira.

Amb tot, el dissabte 10 de novembre, a les sis de la tarda, el públic assistent també podrà participar en un concurs de Cosplay, una activitat que consisteix a disfressar-se d’un personatge de ficció, animat i interpretar-lo.

"VÍDEO: Creen una sèrie dels joves de Reus" "Queixes per consum de drogues i soroll a Mas Vilanova de Reus"