GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

FiraReus, guardonada amb el Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya 2018

La Generalitat ha distingit firaReus en el marc del 25è Congrés de Fires de Catalunya
FiraReus, guardonada amb el Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya 2018 | cedida

 

La Generalitat de Catalunya ha atorgat el Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya 2018 a la Fundació Oficial de la Fira de Reus – firaReus. Aquest dijous, 22 de novembre, s’ha celebrat a Tortosa la segona jornada del 25è Congrés de Fires de Catalunya, organitzat per la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC). L’encarregada de lliurar el guardó a firaReus ha sigut la directora dels serveis territorials del Departament d’Empresa i Coneixement a les Terres de l’Ebre, Mercè Miralles.

 

FiraReus ha guanyat el premi per l’organització de la fira Esquiades Snowfun, una fira experiencial novedosa en el sector, la utilització de noves tecnologies ha sigut molt rellevant. A més, també s’ha valorat la col·laboració entre els ens públics i privats a l’hora d’organitzar la fira.

 

Els premis distingeixen les fires més innovadores i existoses

Els Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya tenen l’objectiu de distingir les fires catalanes que han aplicat exitosament un pla, mètode o tècnica que ha suposat una millora en la innovació, la qualitat i la productivitat de la seva activitat firal. Així, la Generalitat també ha fet una menció especial a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès per l’organització de Fires de Maig o dels Enamorats, per la seva aposta per la professionalització i per la posada en marxa d’una sèrie d’innovacions i millores durant el 2018.

 

En el marc del 25è Congrés de Fires de Catalunya, s’ha presentat l’estudi sobre les Bones Fires, elaborat per EDAD Business School. «L’activitat firal es troba en un moment molt bo», ha destacat el secretari d’Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer, i afegit que «es tracta d’un sector amb moltes fortaleses i oportunitats, on es porten a terme moltes bones pràctiques». Ferrer ha presidit aquest dijous la cloenda d’aquesta 25a edició del congrés firal, i ha valorat aquests 25 anys de congrés. «Ens hem de felicitar per aquests anys de continuïtat, pel vostre esforç i per aquesta bona salut del sector firal, que continua creixent i que ha evidenciat la seva resistència».