El fiscal demana tres anys de presó per haver causat un accident mortal a Reus

L'accident va tenir lloc a la carretera TP-7225 l'any 2017 i el causant hauria treballat de nit i no tenia unes condicions òptimes per conduir
L'accident va tenir lloc a la carretera TP-7225, entre Reus i El Morell, l'any 2017 | REUSDIARI.CAT
 

 

La Fiscalia de Tarragona demana tres anys de presó i sis de retirada del carnet de conduir per un conductor que va provocar un accident mortal. Els fets van passar l'any 2017 a la carretera TP-7225, entre Reus i El Morell, i, segons el Ministeri Públic en el seu escrit d'acusació, el causant de l'accident havia treballat durant la nit i les seves condicions no eren adequades per conduir correctament i d'una manera segura. En el xoc frontal va morir una dona que circulava correctament. El conductor està acusat d'un delicte d'homicidi per imprudència greu. El fiscal també demana que es paguin indemnitzacions que arriben als més de 100.000 euros. 

El causant de l'accident superava el límit de velocitat en 45 quilòmetres per hora

Actualment, el cas arribarà a judici en un dels dos Jutjats Penals de Reus segons explica el Diari de Tarragona, la data encara no s'ha determinat. Segons apunta l'escrit de la Fiscalia, l'accident va tenir lloc el 28 de juny de 2017 a les 6.39 hores, quan l'acusat conduïa per la carretera en qüestió, la TP-7225, en direcció a Reus, el conductor procedia de la cruïlla de la carretera C-14. A l'alçada del punt quilomètric 1 de la TP-7225, l'acusat circulava a 115 quilòmetres per hora, superant el límit de velocitat en 45 quilòmetres —la velocitat màxima en aquell tram és de 70 km/h—. Així doncs, el conductor circulava amb una conducció temerària i ignorant els senyals de límit de velocitat, a més, també hi havia un senyal de corba perillosa a la dreta. 

Els dos vehicles van col·lidir frontalment

L'home sortia de treballar després d'haver fet un torn de nit i, segons la Fiscalia, no presentava unes condicions òptimes per una segura i correcta conducció, ja que, estava cansat i tenia son. Una dona de 38 anys conduïa pel carril contrari dins d'un Mitsubishi Colt quan, en el mateix moment, l'acusat va envair el carril contrari amb el seu Seat Leon i els dos vehicles van col·lidir frontalment. La dona va patir diverses lesions greus, un politraumatisme sever amb múltiple lesions a les extremitats inferiors, també diverses lesions viscerals internes i un traumatisme cranioencefàlic greu. La dona, que conduïa correctament, pel seu carril, respectant el límit de velocitat i amb el cinturó de seguretat posat, va morir a l'acte. 

"Els comerços solidaris de Reus col·loquen jardins verticals als seus establiments" "🎉AGENDA: Assaig del Seguici Festiu, primer dia de Barraques i més música avui a Reus!"