Formiga & Cigale sorprenen el públic en la nit inaugural del Vermusic 2019

El festival impulsat per Vermuts Miró continuarà el 16 de maig al Círcol, amb Marcelo Mercadante Trío i una gran nit de tangos
El duet Formiga & Cigale, ahir a Mas Calvó | Julia Jiménez

 

El duet Formiga & Cigale va inaugurar ahir divendres, 26 d’abril, una nova edició del Vermusic, el cicle musical solidari impulsat per Vermuts Miró en espais singulars de la capital del Baix Camp. La recaptació de les diverses actuacions programades es donarà íntegrament a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Al reusenc Mas Calvó, el duet integrat per l’espluguina Anna Amigó i la belga Eva Genniaux van oferir, davant d’un centenar de persones, un concert amb el qual van repassar les cançons del seu primer disc, i van avançar algunes de les composicions que formaran part del seu nou projecte.

Un repertori multilingüe, una aura sorprenent

Formiga & Cigale van cantar en català, francès, en portuguès i en anglès, en un espectacle ple de reminiscències medievals i de les antigues cançons de taverna. El so del violí i l’arpa, que les dues intèrprets van tocar, fins i tot, a quatre mans, van sorprendre el públic amb una proposta fresca, despreocupada i amb un toc de provocació.

La d’ahir va ser la tercera vegada que el duet femení actuava a la ciutat de Reus, després de dues visites prèvies a Cal Massó. Formiga & Cigale combinen, principalment, les seves actuacions a França i Bèlgica, amb petites escapades al nostre país.

El Vermusic continua el 16 de maig

Després de la nit inaugural, el cicle Vermusic continuarà el pròxim 16 de maig, al Círcol de Reus, amb l’actuació del Marcelo Mercadante Trío. El duet argentí Cuacci/Mercadante, ara convertit en trio amb la incorporació de la cantant Analía Carril, presentarà el disc ‘Siempre en la trinchera’.

També et pot interessar:

"Ernest Benach vol «combatre la repressió» pagant la fiança dels encausats per l'1-O" "ATENCIÓ: Crema una masia a l'autovia T-11, a Reus"