INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

La franquícia Pizza Hut s'instal·la novament a Reus

Durant uns anys l'establiment va estar present en un local del Raval Martí Folguera
El local que havia ocupat una sucursal bancària serà ara una pizzeria de la franquícia Pizza Hut | TarragonaDigital

 

Pizza Hut ocuparà el local que havia acollit una sucursal bancària al carrer de Sant Joan de Reus. Després d'un temps amb l'espai desocupat, i algunes setmanes d'obres, aquest dilluns ja llueixen els cartells de la pizzeria que donarà vida a aquest establiment del centre de Reus. Al local encara hi ha els operaris, que ultimen les tasques pendents abans que obri portes, encara sense data.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

El número 34 del carrer de Sant Joan de Reus l'havia ocupat una sucursal de Caixa Tarragona. Després de la primera fusió d'entitats bancàries va passar a ser de Catalunya Caixa per, posteriorment, acabar esdevenint una oficina del BBVA pel mateix motiu. Finalment, l'oficina bancària va tancar i el local va quedar buit. Havia quedat sense ús de feia mesos, i ara canviarà totalment de sector comercial.

 

El local havia acollit una sucursal bancària amb tres noms diferents | TarragonaDigital

 

L'ocuparà un establiment de la franquícia Pizza Hut, de pizzes a domicili, tot i que des de fora també es pot veure que hi haurà taules per consumir-les al mateix local. Cal recordar que la franquícia ja va estar present durant uns anys a Reus quan ocupava un local del Raval Martí Folguera.

Més notícies de la categoria Reus