Dues dotacions de bombers es mobilitzen per un vehicle que treia fum a Reus

El vehicle era una furgoneta de repartiment que es trobava al carrer del Camí de Tarragona
Els bombers a la Riera d'Aragó on ha tingut lloc l'incendi del vehicle | Joan Alfons López

 

Una furgoneta de repartiment ha començat a treure fum aquest matí de dimarts 4 de juny al carrer del Camí de Tarragona, prop de la riera d'Aragó de Reus. Fins a dues dotacions dels Bombers de la Generalitat han acudit al lloc dels fets per reduir el fum del vehicle que ràpidament als bombers han extingit.

 

El vehicle incendiat és una furgoneta de repartiment | Joan Alfons López

 

Els serveis d'emergència han rebut l'avís quan passaven set minuts de les dotze del migdia i també han acudit a l'incident els agents de la Guàrdia Urbana de Reus. En aquest petit incident cap persona ha resultat ferida i es desconeixen les causes per les quals la furgoneta ha començat a treure fum.

 

Dos incendis a Reus en menys d'un quart d'hora

Ahir al vespre els Bombers de la Generalitat també es van mobilitzar, en aquesta ocasió per dos incendis que van tenir lloc en menys d'un quart d'hora. El primer es va produir la Centre Cívic del Carme que està situat davant de la plaça de la Patacada, i el segon avís per incendi que van rebre els Bombers va ser al polígon AgroReus.

 

Una imatge del centre cívic amb les finestres obertes per ventilar, on s'ha produït l'incendi aquest vespre. | Laia Riba

 

Crema una paperera del Centre Cívic del Carme

Fins a dues dotacions dels bombers es van mobilitzar a la plaça de la Patacada de Reus quan faltaven tres minuts per les deu de la nit. Un incident es va proclamar a causa d'una paperera situada a la cuina del centre que va començar a incendiar-se. El personal del Centre Cívic va apagar les flames amb l'extintor i els bombers van realitzar les tasques de ventilació de l'edifici.

 

Crema una nau del polígon AgroReus

Pocs minuts després els Bombers van rebre un segon avís d'incendi aquest cop al polígon AgroReus, concretament al carrer de Falset. L'incendi es va proclamar en una nau que feia uns 100 metres de llarg per uns 50 d'amplada, i va cremar sobretot brossa.