La Galatea Reus presenta 'El risc més gran' amb Laura Pinyol

Després de la presentació, el 16 de novembre, s'oferirà un vermut
Llibre de 'El risc més gran' de Laura Pinyol a la Galatea Llibres | Cedida

 

La periodista Laura Pinyol presentarà el pròxim divendres 16 de novembre a les 19 hores, la seva novel·la amb la qual ha debutat al món de la literatura. La llibreria reusenca La Galatea Llibres acollirà l'acte de presentació del llibre 'El risc més gran', el qual serà presentat per la mateixa escriptora. En acabar l'acte de presentació, la llibreria La Galatea Llibres oferirà un vermut a tots els assistents a l'acte.

'El risc més gran', de Laura Pinyol

Laura Pinyol és una periodista que ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació de Catalunya i també ha dirigit una empresa de comunicació. Ara ha volgut fer un salt al món de la literatura escrivint, 'El risc més gran'. El llibre està tenint molt bona rebuda pel públic que el llegeix, per aquest motiu la llibreria La Galatea Llibres ha volgut apostar per aquesta autora duent a terme la presentació.

Crisis existencials i dones poderoses

Un llibre que parla sobre l'empoderament de les dones en una situació d'extres. La protagonista d'aquesta novel·la és la Júlia, una dona de 34 anys que decideix abandonar la seva vida de ciutat per anar a una zona rural buscant la tranquil·litat. El relat es desenvolupa a la comarca de la Terra Alta, ja que l'escriptora Laura Pinyol hi passava en diverses ocasions les vacances. Una novel·la que es porta a cap en on oasis per desconnectar del bullici de la ciutat.

La Galatea Llibres està ubicada al carrer Jesús de Reus. | Laia Solanellas

 

La història es desenvolupa a la Terra Alta 

Júlia, la protagonista, passa per uns moments de la seva vida complicats. Amb dos fills pateix una trencadissa emocional que la porta reinventar-se i a renéixer. Parla de les crisis personals i de la capacitat de superar-les. També parla de l'amor i de les diverses expressions d'aquest, en les diferents etapes de la vida. A Laura Pinyol, li va sorgir la idea de 'El risc més gran' quan va veure per la televisió que un poble de Catalunya buscava famílies per habitar-lo i que no es despoblés.

En finalitzar la presentació s'oferirà un vermut

La Galatea Llibres realitza, un cop més la presentació de llibres a càrrec de l'autora. Laura Pinyol presentarà el seu llibre debut i un cop finalitzat l'acte Galatea Llibres oferirà un vermut per totes aquelles persones que hagin estat presents a la presentació.

"ATENCIÓ: Detinguts els autors d’un atracament amb pistola a Reus" "ALERTA: Un nen de 12 anys agredit sexualment a Reus"