GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Gaudí Centre obre les portes en commemoració al naixement d'Antoni Gaudí

La jornada serà el pròxim dimarts, 25 de juny, per celebrar els 167 anys del naixement de l'arquitecte reusenc i durant la Festa Major també es realitzaran visites familiars
El Gaudí Centre organitza una jornada de portes obertes per commemorar el naixement d'Antoni Gaudí | Cedida
 

 

El Gaudí Centre de Reus organitza una jornada de portes obertes per celebrar i recordar la commemoració del 167è aniversari del naixement d'Antoni Gaudí. L'activitat està prevista pel pròxim dimarts, dia 25 de juny, i està adreçada, principalment, als ciutadans de Reus perquè tinguin l'oportunitat de visitar el centre i de conèixer totes les novetats que s'han anat incorporant. A més, durant la setmana de la Festa Major de Sant Pere també es podran realitzar visites guiades en família. 

 

Diverses dramatitzacions sobre la vida d'Antoni Gaudí

Aprofitant que ja haurà començat la Festa Major de Sant Pere, es vol convidar als ciutadans a gaudir d'aquest espai en un horari que no és l'habitual i de manera més lúdica i festiva. Així doncs, a partir de les 20.30 hores i fins a la mitjanit, es podrà visitar aquest centre sense necessitat de fer una reserva prèvia. A més, la visita estarà amenitzada pel grup teatral 'La Gata Borda', que aquest any, coincidint amb l'any Roseta Mauri, parlaran sobre la ballarina al llarg de la visita. El grup teatral també farà diverses representacions recreant passatges de la vida de l'arquitecte reusenc, com la infantesa i la joventut. Conduïts per un actor que endinsarà el públic en la visita al centre, es podrà descobrir l'exposició permanent i les vivències de l'arquitecte recreades especialment per aquest dia. 

 

Més visites guiades per Festa Major 

Durant la setmana de la Festa Major —els dies 26, 27 i 28 de juny— el Gaudí Centre oferirà la possibilitat de realitzar visites guiades en família. Aquesta activitat consisteix en un itinerari per descobrir el Gaudí Centre on petits i grans podran participar en aquesta visita que acabarà amb un taller artístic relacionat amb el món i l'obra d'Antoni Gaudí. Per a més informació i per fer les reserves cal contactar amb l'Oficina de Turisme trucant al telèfon 977 010 670, o bé enviar un correu electrònic a infoturisme@reus.cat. La visita familiar té un preu únic de 5 euros per adults i nens. L'edat recomanada per realitzar l'activitat és de 4 a 10 anys i té una durada d'1 hora i mitja, aproximadament. 

 

D'altra banda, recordar que les visites guiades familiars, a banda d'aquestes extraordinàries que es faran per Sant Pere, es realitzen el segon diumenge de cada mes.