La Generalitat de Catalunya busca noves oficines a Reus per als agents rurals

S’ha obert concurs públic per trobar un nou local després d’exhaurir-se la llicència de l’actual ubicació, a l’Estació Enològica del passeig Sunyer
Imatge actual de l'Estació Enològica de Reus, situada al passeig Sunyer de Reus | Redacció

 

La Generalitat de Catalunya ha obert una convocatòria de concurs públic per trobar unes noves oficines per als Agents Rurals a Reus. Actualment, el cos policial es troba a l’Estació Enològica del passeig Sunyer però després de 10 anys s’ha exhaurit la llicència per ser-hi. El concurs també s’ha obert en altres municipis de Catalunya com ara Tortosa, Olot, Sort, Granollers, Sabadell, La Seu d’Urgell, Sant Boi del Llobregat, Ripoll, Santa Coloma de Farners i Figueres.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

L’anunci es va anunciar aquest dimarts 3 de setembre mitjançant una convocatòria de concurs públic per a «l'arrendament de locals d’oficines, places d’aparcaments i trasters (11 lots) destinats a ubicar dependències d’àrees bàsiques d’Agents Rurals i oficines comarcals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació». En el cas de Reus es busca una oficina d’entre 306 i 387 metres quadrats construïts i un traster d’entre 187 i 286 metres quadrats construïts.

Tot i que es marca un mínim i un màxim en les mesures de les oficines, el mateix document indica que «no seran motius d’exclusiu els locals que superin la superfície màxima requerida, però l’excés no es comptabilitzarà en el preu del lloguer». La convocatòria afegeix que «en el cas que el local o l’aparcament tinguin una superfície fins a un 10% inferior a la requerida, tampoc se n’exclouran, sempre que es justifiqui que el programa i les necessitats del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació s’hi poden encabir correctament».

Les oficines actuals han exhaurit la seva llicència, que té un límit de 10 anys | Redacció

Per una altra banda, la durada dels contractes d’arrendament serà de 10 anys obligatoris per a la part arrendadora i per a la part arrendatària, comptant des del dia que es formalitza l’acta de lliurament i recepció dels respectius locals. A més, el document indica que els anys són «prorrogables voluntàriament per a la part arrendatària i obligatòriament per a la part arrendadora, any a any, fins a un màxim de 10 anys més».

El preu de les oficines

Pel que fa a l’import de les dependències, la Generalitat fixa un preu de licitació per oficina de 7,77 euros al mes per metre quadrat més IVA. El preu de licitació per aparcament i traster depèn de diversos factors. Si es tracta del lloguer d’un espai exclusiu d’aparcament per l’ús del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació tindrà un preu de 2,75 metres quadrats al mes per metre quadrat més IVA.

Si en canvi és un lloguer d’aparcament compartit amb altres usuaris, 6 places a 65,11 euros al mes la unitat i el traster a 171,88 euros al mes. Finalment, si es tracta d’un aparcament tancat exterior a 1,37 metres al mes el metre quadrat. 

El termini de presentació de projectes finalitza d’aquí a dos mesos, el quatre de novembre. L’obertura de les pliques dels locals ofertes s’efectuarà el 26 de novembre i la de les proposicions econòmiques el 18 de febrer. En total, es busquen noves oficines pels agents rurals en onze municipis diferents de Catalunya.

"La segona edició del Petit Reggus escalfarà els motors abans de la revetlla de Misericòrdia" "❗🏯 ATENCIÓ: Aquest dissabte arriba una nova edició de la fira Hikari"