Fotografia de la fàbrica de Global Fruselva a Xile.

La reusenca Global Fruselva se centra en el mercat de l'alimentació infantil

La societat Delafruit assumirà l'elaboració de sucs de fruita, que continua a la Selva del Camp

L'empresa alimentària Global Fruselva se centra en el mercat del menjar infantil. Així ho han dit els socis, que han anunciat una separació accionarial del negoci. L'empresa Delafruit  s'encarregarà d'elaborar sucs de fruita a la Selva del Camp.

L'operació es tracta d'una operació de mutu acord que ha comportat un repartiment de clients, proveïdors i públics d'interès. En el cas de Fruselva, el negoci s'ha instal·lat recentment als Estats Units. Està previst que obri les noves oficines properament al continent americà. 

A través del grup empresarial Masergrup, Fruselva ha posat els fonaments de la seva nova seu que s'ubicarà al polígon industrial Agro-Reus. Aquesta comptarà amb més de 8.000 metres quadrats de superfície a la capital del Baix Camp.

Un canvi mirant cap a Amèrica

El canvi arriba després de 13 anys en el negoci. Ara Fruselva  s'ha decidit dedicar-se exclusivament en el sector alimentari i, en concret, al dirigit al públic infantil. Així, està ampliant les instal·lacions ja existents al continent americà, amb la mirada fixada en Colòmbia.

L'empresa reusenca és present a Irvine (Califòrnia) i es prepara la inauguració d'una nova oficina a Miami (Florida). En una altra línia empresarial, també obrirà una nova xarxa comercial a Àsia i Oceania, amb noves oficines a Shangai. El negoci compta amb una plantilla de 600 treballadors entre Europa i Amèrica.

Global Fruselva forma part del grup empresarial Masergrup. Aquesta té activitat en el sector de l'alimentació, amb Miró i Global Fruselva, o la cura de la salut i la construcció, amb TQ Tecnol SA. També és present en patrimoni cultural, amb participació en la Casa Navàs de Reus. 

Les vendes registrades pel grup empresarial l’any passat s’eleven als 70 milions d’euros. Les inversions que està fent l'empresa de la capital del Baix Camp oscil·len entorn dels 100 milions d’euros.

Segons el comunicat de Global Fruselva, la nova línia de negoci vol apostar per la sostenibilitat i la innovació. Això ho vol fer a través de nous formats com ara els envasos flexibles i les terrines de vidre, dos elements totalment reciclables. Fins ara, han aconseguit comercialitzar més de dos milions d’unitats d'aquests productes.