Les millors imatges dels Tres Tombs de Reus 2019

'Goliat', el cavall més gran de Catalunya, als Tres Tombs de Reus

L'animal procedeix de Sant Llorenç d'Hortons, a la comarca de l'Alt Penedès

La ciutat de Reus va viure una nova jornada protagonitzada pels cavalls. Un any més, els Tres Tombs no van decebre a ningú i els carrers de la capital del Baix Camp es van omplir de cavalls i carruatges i moltíssims curiosos que es van apropar per veure als animals exhibir-se. A més, en aquesta edició, la número 33 de l'esdeveniment, es va comptar amb una gran sorpresa, la del 'Goliat', un animal que va deixar impressionats a tots per la seva grandesa. 

GALERIA DE FOTOS: Les millors imatges dels Tres Tombs de Reus 2019

Un gran cavall anomenat 'Goliat'

Els Tres Tombs de Reus, organitzats per l'Associació d'Amics del Cavall de les Comarques de Tarragona, va comptar amb una exitosa participació aquest diumenge, 10 de març. Aproximadament, van participar 350 cavalls i als voltants dels 50 carruatges.

Les millors imatges dels Tres Tombs de Reus 2019
Els Tres Tombs de Reus 2019 van celebrar la seva 33a edició | Laia Solanellas

 

Per començar la diada es va realitzar el tradicional esmorzar al Parc de la Festa, abans de donar el tret de sortida a la jornada i a la ruta que farien els cavalls i carruatges pels carrers de la ciutat de Reus. 

Entre tots aquests animals, en va haver-hi un que va destacar i, molt. El cavall portava per nom 'Goliat' i venia des de l'Alt Penedès, concretament, des de Sant Llorenç d'Hortons. El tret diferencial d'aquest amb tots els altres era evident a simple vista, ja que era molt gran. A més, aquest cavall, és considerat com el cavall més gran de tota Catalunya.

Les millors imatges dels Tres Tombs de Reus 2019
Van participar uns 50 carruatges als Tres Tombs de Reus | Laia Solanellas

 

Després de realitzar la primera volta pels carrers de Reus, es va realitzar la tradicional benedicció al Raval del Pallol. En aquest cas, no només van passar els cavalls i els carruatges, també tots els presents que van portar als seus animals a la benedicció. 

Les millors imatges dels Tres Tombs de Reus 2019
La benedicció es va fer al Raval del Pallol | Laia Solanellas

 


Comentaris