Imatge del pati de La Salle de Reus

Un grup i una professora de La Salle de Reus, aïllat per un positiu en Covid-19

Aquest divendres es realitzaran les proves PCR

Un grup d'alumnes de sisè de primària i una professora de La Salle de Reus s'ha hagut de confinar preventivament després que un alumne hagi donat positiu en coronavirus. Segons ha confirmat el director del centre, Josep Maria Prats, el nen només va anar a classe el dilluns, primer dia d'escola, i aquest divendres s'ha confirmat que havia donat positiu en Covid-19.

El centre ha activat el protocol en casos de coronavirus i han aïllat preventivament la classe de l'alumne infectat i també una professora, l'única que havia estat en contacte amb ell. Mentre estiguin confinats, els alumnes continuaran les classes de manera digital des de casa amb els recursos que l'escola ja havia previst per si es detectaven casos. A més, aquest mateix divendres, 18 de setembre, infermers del Departament de Salut realitzaran proves PCR als companys per determinar si hi ha més positius entre els alumnes de la classe. 

Sis grups d'escoles tarragonines, confinats per positius en Covid-19

Aquest grup de La Salle és el tercer que s'ha de confinar preventivament per un positiu en coronavirus a la ciutat de Reus, després que aquest dijous es confirmessin dos positius a les escoles Sant Bernat Calbó i Pare Manyanet. Al Camp de Tarragona, doncs, ja són sis els casos de Covid-19 en escoles: un a l'IES Jaume I de Salou, un a l'escola Pau Delclòs de Tarragona, un a l'Escola Santa Maria del Mar de Salou i els tres de Reus.


Comentaris