Instrueixen diligències penals a un conductor que gairebé quadruplicava la taxa d'alcohol a Reus

L'home de l'Espluga de Francolí va donar 0,91 mg/l | Un conductor veí de Tarragona també va donar 0,71 mg/l
La Guàrdia Urbana de Reus va obrir diligències a set conductors aquest cap de setmana | TarragonaDigital

 

La Guàrdia Urbana de Reus va instruir diligències judicials contra dos conductors per donar positiu en els tests d'alcoholèmia, un amb 0,91 i l'altre amb 0,71 mg/l, ahir dimecres 5 de juny a Reus. Els agents han realitzat la prova d'alcoholèmia a dos homes, un veí de l'Espluga de Francolí i l'altre de Tarragona aquesta matinada pels carrers de la ciutat.

Gairebé quadruplica la taxa d'alcoholèmia permesa

Al veí de l'Espluga del Francolí els agents de la Guàrdia Urbana de Reus li han fet el control d'alcoholèmia al carrer d'Uruguai quan passaven cinc minuts de la una de la matinada. L'home de 37 anys ha donat un resultat positiu de 0,91 mg/l. d'alcohol en aire espirat. S'han instruït diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l'alcohol, ja que gairebé ha quadruplicat la taxa permesa.

La Guàrdia Urbana instrueix diligències penals a dos conductors per positius d’alcoholèmia de 0,91 i 0,71mg/l | Cedida

 

Un veí de Tarragona dona positiu amb 0,71 mg/l

L'altra persona la qual li van obrir diligències judicials aquest dimecres ha estat un home de 49 anys veí de Tarragona. El conductor d'un vehicle BMW 430 ha donat un resultat positiu de 0,71 mg/l. d'alcohol en aire espirat. Aquest segon cas ha tingut lloc a les quan faltaven cinc minuts per les cinc de la matinada, al carrer Pere Benavent, on els agents de la Guàrdia Urbana li han realitzat la prova d'alcoholèmia.

"❗El Ball de Gitanes de Reus presenta una gran novetat enguany" "🎟A LA VENDA les entrades pel concert d'Ana Belén a Reus!"