GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Guàrdia Urbana de Reus tanca l'abril amb rècord de denúncies contra l'incivisme

Els fets més denunciats són el consum d’alcohol a la via pública i miccionar al carrer
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Reus patrullant pel centre de la ciutat   | Cedida

 

La Guàrdia Urbana de Reus segueix amb la pressió policial a peu de carrer contra els actes incívics i el consum d'alcohol a la via pública. El mes d'abril d'enguany ha tancat amb 145 actes aixecades contra diverses accions vandàliques, quatre més que el mes de març. Durant dos mesos les xifres d'actes aixecades a Reus són més elevades que en períodes interiors.

 

El consum d’alcohol a la via pública i miccionar al carrer, els fets més denunciats a Reus | TarragonaDigital

 

La Guàrdia Urbana aixeca 145 actes a l'abril

Els agents de la policia local de Reus han aixecat un total de 392 actes contra actes incívics des de l'inici del 2019, mentre que el 2018 es van aixecar 183 entre els mateixos mesos de gener i abril. El consum d'alcohol a la via pública és el fet més denunciat, en aquest mes d'abril s'ha aixecat 91 actes per aquesta qüestió. Seguidament el fet de miccionar al carrer és la segona acció que més denúncies té.

 

La Guàrdia Urbana de Reus ha denunciat gairebé 400 casos. | TarragonaDigital

 

Conductes incíviques vinculades a l'oci noctrun

El mes de març va tancar el període amb un total de 141 actes aixecades per conductes incíviques a la via pública, això representa un increment al mes d'abril de la pressió policial i per tant, de les multes posades. La majoria de conductes incíviques a Reus denunciades per la Guàrdia Urbana estan vinculades a l'oci nocturn, concretament les denúncies es fan als clients dels locals en el moment que surten, i que molesten al descans dels veïns.

 

Xifres rècord contra els actes incívics a Reus

L'any 2018 es va tancar amb xifres rècord, amb un total de 2.453 actes contra actituds incíviques i enguany el cos de la Guàrdia Urbana de Reus preveu que se superin aquestes xifres amb diferència. Els agents locals van tancar l'exercici de l'any anterior amb la pressió policial més gran contra l'incivisme dels últims anys.

 

També et pot interessar: