Imatge de la Guàrdia Urbana de Reus.

La Urbana de Reus tanca l'estiu amb prop de 900 multes per no portar mascareta al carrer

La Guàrdia Urbana també aixeca més de 200 actes per 'botellón' a la via pública

La Guàrdia Urbana de Reus ha tancat l'estiu amb més d'un miler d'actes aixecades relacionades amb incompliments de les normes sanitàries que marca la Covid-19. Des del cos policial, que ha fet una nova crida a la responsabilitat i al civisme a través de les xarxes socials, han confirmat que entre els mes de juliol i l'inici d'aquest setembre s'han obert 865 sancions per no portar mascareta  a la via pública, com és obligatori, i s'han aixecat també altres 225 actes per fer  'botellón' al carrer.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Cal recordar que la capital del Baix Camp ha estat una de les localitats més assenyalades per la pandèmia  arreu del país durant aquest estiu, i durant moltes setmanes ha estat el gran focus informatiu del Sud de Catalunya fins a arribar al punt dels cribratges massius  que Salut va ordenar a tres barris de la ciutat: la Sardana, la Pastoreta i Monestir. L'assistència de veïns a les  proves PCR, però, va ser molt inferior a la prevista per les autoritats competents.