EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

La Guàrdia Urbana de Reus incorpora dos nous vehicles híbrids

La flota de vehicles policial està formada per 26 cotxes i furgonetes i 17 motocicletes | L'ajuntament aposta per ampliar la plantilla durant els quatre anys de mandat
Presentació dels dos nous vehicles híbrids de la Guàrdia Urbana de Reus | cedida

 

Seguint amb l'ampliació de la flota de vehicles de la Guàrdia Urbana de Reus, avui 11 de juliol, s'han presentat dos cotxes que s'incorporen a les possessions dels agents locals. Dos vehicles policials de la marca Toyota model Prius que funcionen amb combustibles alternatius i que se sumen als 26 automòbils i furgonetes i a les 17 motocicletes del cos policial reusenc.

 

Imatge d'arxiu d'un vehicle nou híbrid de la Guàrdia Urbana de Reus. | TarragonaDigital

 

S'incorporen dos nous cotxes a la Guàrdia urbana de Reus

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer i la nova regidora de Seguretat i Convivència, Dolors Vázquez, juntament amb els representants de la marca Toyota han presentat avui els dos nous vehicles a les dependències de la Guàrdia Urbana de Reus.

 

Uns automòbils equipats per poder patrullar amb material policial, equipaments per a detinguts, una emissora de la xarxa RESCAT i fins i tot una antena GPS. Però un dels equipaments més característics és el desfibril·lador DEA que com ha explicat Dolors Vázquez, «permeten actuar de forma immediata».

 

La regidora de Seguretat i Convivència, Dolors Vázquez i l'alcalde de Reus, Carles Pllicer | Laia Riba

 

Aposta per energies alternatives amb cotxes híbrids

L'adquisició d'aquests vehicles han tingut un cost de 87.681 euros i s'emmarquen dins del propòsit de substituir la flota que actualment disposa la Guàrdia Urbana de Reus per vehicles que funcionin amb energies alternatives. Aquest propòsit es va iniciar el passat més de febrer quan ja es van incorporar dos nous cotxes més amb les mateixes característiques.

 

Pellicer vol augmentar la plantilla del cos

Per tant, aquests dos nous automòbils s'afegeixen a la nova furgoneta d'atestats de la Guàrdia Urbana de Reus que es va adquirir fa pocs mesos i que per tant, tots sumen una trentena de vehicles de la policia local de Reus. A més una de les propostes electorals de Carles Pellicer va ser garantir la seguretat de la ciutat amb mitjans i agents, per aquest motiu un dels objectius d'aquest mandant és ampliar la plantilla en una previsió de quatre anys.