NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

EN DIRECTE

⛈ A les portes d'una perillosa gota freda a Tarragona

EN DIRECTE

⛈ A les portes d'una perillosa gota freda a Tarragona

Un conductor, denunciat penalment per quadruplicar la taxa d’alcohol a Reus

L'home, un veí de Cambrils de 35 anys, va ser enxampat al carrer de les Illes Medes
Imatge d'arxiu d'un agent de la guàrdia urbana en una prova d'alcoholèmia | Guàrdia Urbana Reus

 

La Guàrdia Urbana de Reus va instruir diligències judicials a un conductor per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l'alcohol. Els fets van tenir lloc la nit d’aquest dijous, 3 d’octubre, a les 23.25 hores, al carrer de les Illes Medes i el conductor denunciat és un veí de Cambrils de 35 anys.

 

Els agents de la Guàrdia Urbana van dur a terme la prova d’alcoholèmia al conductor d’un turisme Ford Trànsit, el qual va donar un resultat positiu de 0,97 mg/l d’alcohol en aire expirat, el que significa que gairebé quadruplicava la taxa d’alcohol permesa per llei.

 

El delicte pot comportar penes de presó entre 3 i 6 mesos

D’aquesta manera, el cambrilenc ha comès un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol superant els 0,60 mil·ligrams per litre d’aire expirat. En cas d’accident, el límit d’alcohol és de 0,40 mg/l. Aquest resultat positiu d’alcoholèmia pot comportar penes de presó d’entre tres i sis mesos, a més de la retirada del carnet de conduir d’entre un i quatre anys. Per llei, els conductors no poden circular amb una taxa d’alcohol superior a 0,25 mil·ligrams per litre d’aire expirat. Superar aquest índex fins al 0,60 és constitutiu d’una falta administrativa.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris
Xavi
Espai patrocinat per la Regidora delegada de Seguretat i Convivència de l'Ajuntament de Reus.