La Guàrdia Urbana de Reus habilita una zona d’aparcament per a pares d’alumnes al Col·legi La Presentació

En total són tretze els centres educatius amb zones d’aparcament a la ciutat
Imatge de la nova zona d'aparcaments per a pares del Col·legi La Presentació | Cedida

El Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana de Reus ha estrenat aquest dilluns 11 de novembre una nova zona d’aparcament per millorar la seguretat a les entrades i sortides del Col·legi La Presentació. Amb aquesta actuació, el cos municipal de seguretat ja suma tretze zones d’aparcament per a pares d’alumnes en centres educatius de la ciutat. 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

En concret, just davant dels centres s’ha reordenat l’aparcament i s’ha delimitat una zona limitada a la parada de vehicles, reservada als familiars dels alumnes en les franges horàries següents: de 7.30 a 9.15 hores i de les 11.45 a 18.00 hores. En el cas de la Presentació, la reserva s’ha fet als carrer de Doctor Robert i d’Alt de Sant Pere.

Les limitacions d’estacionament en les àrees de seguretat només s’apliquen en els horaris indicats de dilluns a divendres i en calendari escolar. La resta d’hores del dia, els veïns i la resta de conductors poden estacionar els seus vehicles amb normalitat a la zona indicada per als familiars dels alumnes

Centres amb mesures de mobilitat segura

Aquests canvis arriben després d’aplicar mesures similars de mobilitat segura en altres centres educatius de la ciutat com les escoles Montsant, Joan Rebull, Sant Pau, Isabel Besora, IES Baix Camp, La Salle, Mare Molas, General Prim, Pare Manyanet, EBM L’Olivera, Misericòrdia, l’Institut Escola Pi del Burgar i ara el col·legi La Presentació.

La iniciativa ha obtingut bons resultats tant en termes de seguretat com de mobilitat de la comunitat educativa i del conjunt de la ciutadania que es mou a l’entorn dels centres.

"🍴AGENDA: La Festa de l'Oli Nou torna a Reus amb una vintena d'olis DOP Siurana!" "🔥ÚLTIMA HORA: Incendi en un edifici al centre de Reus"