Entitats de Reus homenatgen la víctima de l'accident de trànsit d'aquest dimecres

Participava activament de diverses entitats i col·lectius de la ciutat

Emotiu homenatge a Roger Olivé, l'home que ahir dimecres va perdre la vida a Reus després de xocar amb el cotxe contra un arbre. Membre actiu d'algunes de les entitats més nombroses de la ciutat, durant aquesta Diada de Sant Jordi se l'ha volgut recordar i homenatjar a través de les xarxes socials.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Aquest dimecres, als volts de dos quarts de set de la tarda, els serveis d'emergència van rebre l'avís que hi havia una furgoneta que havia sortit de la via a la urbanització El Pinar de Reus. El vehicle havia acabat impactant contra un arbre després de caure per un terraplè. L'endemà dels fets, i coincidint amb la Diada de Sant Jordi, algunes entitats on la víctima participava activament l'han volgut homenatjar.

Homenatge a Roger Olivé

En són un exemple el Casal Despertaferro o els Xiquets de Reus, dos dels col·lectius on era més actiu; en el cas del Casal, tal com han mostrat a Twitter, tot i no haver-hi parades a la plaça del Mercadal, han decidit penjar-hi igualment l'estelada amb un bonic missatge.

Cada 23 d'abril, coincidint amb el bullici de les parades al mig del Mercadal, el Casal Despertaferro penja una estelada gegant en una façana del cantó nord de la plaça. Tal com expliquen, tot i no haver-hi parades a causa del confinament, l'entitat sí que ha volgut mantenir la seva presència a la plaça.

En aquest cas, de fet, específicament per recordar el membre que ahir va perdre la vida, i que participava activament en diverses entitats i col·lectius del teixit social, cultural i reivindicatiu de Reus. En la mateixa línia s'han mostrat els Xiquets de Reus, una altra de les entitats on participava. Amb una foto d'ell vestit amb la camisa avellana al local d'assaig han volgut acomiadar un dels seus membres.

"Important: Novetats en el servei de bus urbà de Reus a partir de dilluns" "Pas decisiu de l'Ajuntament de Reus per preparar «el retorn a la nova normalitat»"