L'Hospital Sant Joan de Reus amplia l'horari de visita als pacients ingressats

L'horari s'amplia de 8 a les 20 hores i només hi pot haver un sol acompanyant
L'hospital manté el circuit d'entrada i sortida del centre | Hospital Sant Joan de Reus

L'Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha actualitzat les mesures preventives de seguretat a les seves instal·lacions amb motiu de la crisi sanitària per la Covid-19, pel que fa a la circulació de pacients i els seus acompanyants.

Així doncs, s'ha ampliat l'horari de visita als pacients ingressats, que passa a ser de 8 del matí a 8 del vespre. Respecte l'aforament a les habitacions, es continua limitant a un sol acompanyant per pacient i només es podrà ampliar en casos excepcionals i després que l'equip assistencial ho valori. La informació sobre els pacients es continuarà informant l'acompanyant de referència, sempre que el pacient no manifesti el contrari, entre les 13 i les 17 hores, a través del telèfon.

Pel que fa a la mobilitat dins de les instal·lacions de l'hospital, es manté el circuit habilitat d'entrada i sortida, amb indicacions a terra i cintes de separació. També hi ha dispensadors de gel hidroalcohòlic distribuïts per totes les àrees, a les consultes externes, radiologia, urgències, unitat de cures intensives, entre d'altres.

Pacients i acompanyants han de continuar seguint les mesures de seguretat: s'ha d'utilitzar obligatòriament la mascareta, està prohibit portar guants, s'ha de mantenir la distància de seguretat d'1,5 a 2 metres, es recomana anar al centre només si és necessari i respectant l'hora de visita. A més, es recomana evitar al màxim l'ús de l'ascensor i fer-ho només amb un màxim de 3 persones, amb mascareta i respectant la distància de seguretat. En tot moment s'ha de complir la senyalització instal·lada a tot al centre. 

L'Hospital Sant Joan recorda que disposa d'una planta d'hospitalització exclusiva per a pacients amb coronavirus, amb mesures de seguretat específiques per a aquesta àrea.

"Els comerços de Reus demostren que garanteixen la seguretat davant la Covid" "El regal del Circ Raluy, confinat a Reus: Estrenen espectacle a la ciutat ben aviat"