Imatge de diverses professionals sanitàries observant la mostra sobre les tesis doctorals a l'Hospital Sant Joan de Reus

L'Hospital Sant Joan de Reus recorda les tesis doctorals que s'han llegit en els darrers 10 anys al nou centre

L'exposició forma part dels actes de commemoració dels primers 10 anys del nou hospital

L'Hospital Sant Joan de Reus acull, des d'aquest divendres 19 de febrer, la mostra '10 anys de tesis doctorals', sobre les més de 40 tesis doctorals que s'han llegit al nou hospital en els darrers 10 anys. La mostra la formen diversos panells informatius amb una breu explicació de la temàtica de cada tesi i el seu posterior impacte en la societat

Aquesta exposició forma part dels actes de commemoració dels primers 10 anys del nou Hospital Universitari Sant Joan de Reus, que va iniciar el gruix de la seva activitat el 19 de desembre del 2010. Així doncs, cada dia 19 de mes durant tot el 2021, s'ha programat una activitat diferent. El mes passat es va estrenar un photocall a la vidriera exterior de la porta principal, on els visitants es poden fer una foto i enviar-la al correu electrònic fem10anys@hospitalsantjoan.cat. Les imatges que es vagin rebent s'aniran publicant al canal de Telegram 'Fem 10 anys Hospital Reus' i al final del 2021 s'aplegaran en un gran mural commemoratiu.

L'acte d'aquest mes de gener, doncs, és la mostra '10 anys de tesis doctorals', que vol mostrar la vocació docent, investigadora i universitària de l'Hospital, un centre que en les actuals instal·lacions acull una Unitat Docent de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV amb capacitat per a 600 alumnes.

La resta d'activitats previstes per aquest any s'aniran donant a conèixer de manera progressiva, i tindran a veure amb la innovació assistencial i tecnològica, el desenvolupament professional, l'activitat docent i de recerca o el programa de voluntariat, entre d'altres. L'objectiu d'aquesta programació d'actes és fer una commemoració oberta a la participació ciutadana i dels professionals, potenciant la vinculació de l'Hospital Sant Joan amb la comunitat a la qual dona servei. Des del centre hospitalari recorden que totes les activitats que es duran a terme es faran respectant les mesures de seguretat derivades de la Covid-19.