Porta lateral de l'Hospital Sant Joan de Reus

L'Hospital Sant Joan de Reus restringeix la presència d'acompanyats davant l'augment de casos de Covid-19

Mentrestant, l’equip assistencial informarà diàriament al pacient sobre el seu estat i, si és necessari, també al familiar de referència

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha decidit restringir la presència d’acompanyats a tot el recinte sanitari com a mesura preventiva davant de l’augment de casos de Covid-19 i la situació epidemiològica de Catalunya. Aquestes mesures, han informat des del centre, es revisaran el pròxim 4 de gener de 2021.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Mentrestant, l’equip assistencial informarà diàriament al pacient sobre el seu estat i, en els casos que sigui necessari, aquesta informació es comunicarà també al familiar de referència, entre les 13.00 i les 17.00 hores, mitjançant una trucada telefònica. La presència de l’acompanyant, expliquen fonts de l’hospital, només serà possible «en casos excepcionals i prèvia valoració» per part dels sanitaris.

Alhora, el Sant Joan de Reus disposa del telèfon 633 044 578 al servei dels familiars dels pacients ingressats i que està operatiu cada dia de la setmana entre les 8.00 i les 20.00 hores. Ara mateix, al centre hi ha 77 persones ingressades amb Covid-19, 68 a planta d’hospitalització i 9 a la Unitat de Cures Intensives (UCI).